Nieuws

Nieuws

7 mei 2021

Heb je nog een tegoed staan op je mantelzorgpas? Bij de winkels met een poster voor de ruit kun je ermee betalen. ot i juli a.s. zijn ze nog geldig dus.......laat ze niet verlopen. (foto van De Groene Venen)

Lees meer

7 mei 2021

De benzineprijs is tot recordhoogte gestegen. Een liter Euro95 kost nu 1,897 euro. het oude record was 1,895 van 2 oktober 2012. Door lokaal te winkelen bespaar je dus enorm op de kosten en parkeren is in Mijdrecht Dorp ook nog eens gratis. En op de fiets kosten de reiskosten niets... Samen voor een levendig dorp!

Lees meer

6 mei 2021

Al weer heel wat jaren gevestigd in Mijdrecht Dorp Prego mode. Yvonne en Arno helpen je graag aan een stijlvolle of juist sportieve outfit, en voor zowel de heren als de dames.

Lees meer

6 mei 2021

Heb je ze al gespot? Door de hele Ronde Venen zie je de posters met een "dankjewel" voor jullie steun. Dank ook aan @esh.media voor de fijne samenwerking. Samen voor een levendig dorp.

Lees meer

5 mei 2021

Naast de supermarkten, Boni, Hoogvliet en Albert Heijn heeft Mijdrecht Dorp ook vele verswinkels. Waaronder Rayan De Ronde Venen met de allermooiste Arabische en Turkse producten in het assortiment. Verse groenten, fruit, kruiden, vlees, kip, brood en diverse zuivelproducten. Maar ook de verse Turkse pizza's uit de oven zijn heerlijk....شَهْيَة طَيِّبَة oftewel eet smakelijk!

Lees meer

4 mei 2021

Voor wat betreft mode kan je in Mijdrecht Dorp bij vele winkels terecht, echt voor ieder wat wils. Loop ook een binnen bij Ann-Joy in de Dorpsstraat. Anja en haar medewerkers adviseren je graag. Scoor vandaag nog een voorjaarsoutfit....dan ben jij, ook al lijkt het buiten wel herfst, in ieder geval wel een stralend zonnetje!

Lees meer

3 mei 2021

Mooie moederdagactie van Swaab Juweliers.

Lees meer

3 mei 2021

Xenos gaat verbouwen. Op 21 mei openen zij aan De Passage een prachtige vernieuwde winkel. Dat betekent wel dat de winkel van 9 tot en met 20 mei is gesloten. Dus wil je nog wat scoren voor je interieur je tuin of voor moederdag ga dan deze week nog even bij ze langs

Lees meer

3 mei 2021

Het is toch heerlijke dat we nog een "echte" boekwinkel in Mijdrecht Dorp hebben. Heerlijk op zoek gaan naar een mooi boek of een tijdschrift. Maar ook voor een goed advies op het gebied van kantoorartikelen en schrijfwaren. Kies nu eens niet voor online maar kom gezellig langs bij @boekhandelmondria

Lees meer

1 mei 2021

Mijdrecht Dorp kent veel modezaken voor echt ieder wat wils. @blues_basic is als sinds 1993 gevestigd in Mijdrecht. Erica en haar team helpen je graag aan een trendy outfit of de perfecte jeans.

Lees meer

30 april 2021

Naast veel winkels heeft Mijdrecht dorp ook een grote verscheidenheid aan horeca. Zo ook Funky Flamingo. 🦩🦩Op het prachtige plekje bij Het Hertenkamp. Open op donderdag t/m zondag van 11.30 uur tot 20.00 uur.

Lees meer

29 april 2021

In het centrum van Mijdrecht Dorp vind je meer dan 100 winkels, dienstverleners en horecabedrijven. Elke ondernemer is blij je weer te zien. Samen met jullie gaan we voor een levendig dorp!

Lees meer

Webdesign & development Team Switch