Nieuws

Nieuws

6 december 2021

Heb jij al volle spaarkaarten ingeleverd? Lokaal winkelen was nog nooit zo leuk. Totaal geven we bijna € 10.000 aan lokaal shoptegoed weg. Wat zou jij doen met je gewonnen shoptegoed?

Lees meer

29 november 2021

We zijn zo blij met jou als klant bij de winkels in Mijdrecht Dorp dat we de traditie van M-zegels sparen weer hebben opgepakt. Van 29 november tot en met 24 december spaar je bij de deelnemende winkels voor prachtige prijzen. Je maakt kans op shoptegoed van € 100o, € 500, € 250 of €125. Je bepaalt dus zelf in welke van de deelnemende winkels je je shoptegoed uitgeeft. Lokaal kopen was nog nooit zo leuk.

Lees meer

22 november 2021

Nog een weekje geduld dan gaan we weer sparen! En dit jaar mag je zelf wat moois kopen bij de deelnemende winkels in Mijdrecht Dorp! Maak kans een prachtig bedrag aan shoptegoed. Lokaal shoppen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Lees meer

14 november 2021

Zaterdag bracht Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan Mijdrecht. Met de Sintexpress reed hij door het centrum. Met veel plezier reden de kinderen mee en hadden zo toch even een momentje met Sinterklaas. Wat een feest. Volgend jaar weer meet zijn allen op het plein? Laten we het hopen. Wij wensen jullie een gezellige Sinterklaastijd.

Lees meer

12 november 2021

Morgen 13 november rijdt tussen 14.00 uur en 16.00 uur Sinterklaas en zijn Pieten met de Sint Express door het centrum van Mijdrecht. Kleine kinderen en hun begeleiders kunnen meerijden. Door de maatregelen, en om alles in goede banen te leiden moeten we ons wel aan een aantal regeltjes houden:

* Bij de halte 'staflengte" afstand houden.
* volwassenen in de trein een mondkapje op.
* In de trein helaas alleen plek voor kleine kinderen tot ca. 8 jaar en hun begeleiders.
* Per rit maximaal 18 personen in de trein.
* Bij de volgende halte stap je weer uit en stappen er nieuwe 'reizigers' in.
* Volg de instructies op van de begeleiders bij elke halte.
* Bij grote drukte loop naar de volgende halte of kom even later terug.

De haltes zijn;
Bozenhoven ter hoogte van Gasse
Raadhuisplein
Lindeboomplein/Dorpsstraat

Het is even niet anders maar samen maken we er het beste van! Als "bedankje voor je medewerking" ontvang je ook nog een tegoedbon voor een bolletje ijs bij de Ijssalon (zolang de voorraad strekt).

Lees meer

3 november 2021

Zaterdag 13 november komt Sinterklaas toch weer naar Mijdrecht.

Hoewel het allemaal net even anders moet door de coronamaatregelen zal Sinterklaas toch een bezoek brengen aan Mijdrecht. Geen traditioneel welkom op het Raadhuisplein maar een "meet en greet" in de Sint Express.
De Sint express zal zaterdag 13 november door het centrum van Mijdrecht rijden. Maak een ritje met Sinterklaas en zijn Pieten. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur kun je op drie plekken opstappen, Bij Gasse op Bozenhoven, op het Raadhuisplein en bij De Lindeboom. De Pieten zullen je bij de haltes verwelkomen, maar je ook vragen 1,5 meter afstand te houden. Je maakt dan een kort ritje met de Sint Express. Het ritje is uitsluitend voor kinderen tot en met 8 jaar en hun begeleiders. Het is tenslotte een kinderfeest, en we zijn beperkt in de mogelijkheden dit jaar.
Kom zoveel mogelijk verspreid over de periode van 14.00 tot 16.00 uur. Dan maken we er een veilig en gezellig feestje van. Houdt voor eventuele wijzigingen de facebook pagina van Mijdrecht Dorp in de gaten. Of kijk op de website www.mijdrechtdorp.nl

Lees meer

23 oktober 2021

Hema van harte gefeliciteerd met je 95ste verjaardag! Still looking great!

Lees meer

9 oktober 2021

Dat leuke winkeltje is verhuisd! vanaf vandaag zijn ze geopend aan het Raadhuisplein.......het is een nog leuker winkeltje geworden! Gefeliciteerd!

Lees meer

1 oktober 2021

Vandaag precies 6 jaar geleden opende Trudy haar winkel So True in Mijdrecht Dorp. Van harte en nog veel mooie jaren!

Lees meer

20 september 2021

Wat kijken we met veel plezier terug op een prachtig Jaarmarkt weekend. Heerlijk weer, de gezellige sfeer, bezoekers uit de hele regio, voor ieder wat wils. Eindelijk weer wat leuks hoorde je overal om je heen. En wat was het goed geregeld door @lineupevents super 'coronaproof" en een gevarieerd aanbod en leuke attracties voor jong en oud. En bezoekers wat fijn jullie weer in grote getalen te zien, leuk dat je er was.

Lees meer

18 september 2021

Muziek, straattheater en meer dan 100 kramen! Je bent nog welkom op de jaarmarkt tot 17.00 uur!

Lees meer

17 september 2021

Dat was een geslaagde dag in Mijdrecht Dorp! Morgen tussen 10.00 en 17.00 uur is de jaarmarkt er gewoon weer! Kom je ook? Gezellig!

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau