Nieuws

Nieuws

12 juli 2021

Nog meer job alerts in Mijdrecht Dorp: De Loods Beauty, Restaurant Burgelijk en Keurslager Bader.

@burgerlijkmijdrecht
Ondertussen hebben we ons super team bijna rond, maar om het plaatje compleet te maken zijn we ook opzoek naar nieuw personeel voor in de keuken. Wil jij onder andere hamburgers bakken, gerechten voorbereiden en zorgen dat onze gasten het liefst de volgende dag weer bij ons komen eten omdat het zó lekker was? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Zoals jullie ondertussen vast weten kom je in het gezelligste team en leukste restaurant van Mijdrecht en omstreken te werken. Wie wil dat nou niet?! 😉
Onze voorkeur gaat uit naar mensen van 18 jaar of ouder, maar bel ook gerust als je 16 of 17 bent. Horeca ervaring is gewenst, maar geen must.
Bel naar 0297-548301 en wie weet zien we jou snel! 🍔

Keurslagerij Bader

BELONING VAN 100 EURO!!!!!!!
Wij, van Keurslagerij Bader zijn een winkelbedrijf met 2 filialen (Mijdrecht en Uithoorn) die zich dagelijks inzetten voor kwaliteit van onze producten en klantvriendelijkheid voor onze klanten.
In ons filiaal Mijdrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste aanpakker, die het leuk vindt om zich hiervoor in te zetten, en ons team te komen versterken.
Op Zaterdag werken wordt verwacht, de rest van de uren in overleg. Ervaring is van harte welkom, maar geen pre.
Dus voel jij je aangesproken….. reageer dan snel via mijdrecht@slagerijbader.nl, of bel 0297-255004 en vraag naar Norman van der Werf.
Blijf je langer dan een half jaar in dienst, dan ontvang jij als BELONING een BOL.COM waardebon twv 100 euro cadeau!!

@deloodsbeauty

Wij zijn voor onze beauty salon op zoek naar:
☑️Schoonheidsspecialiste niveau 3/4 gediplomeerd
☑️Nagelstyliste gecertificeerd/gediplomeerd
☑️Vakantiehulp voor achter de balie op zaterdag
De vacatures met bijbehorende functie-eisen, verantwoordelijkheden en wat wij je bieden lees je op: http://deloodsfashion.nl/vacatures-de-loods-beauty
Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan naar kim@deloodsbeauty.nl.

Lees meer

9 juli 2021

Zoek je nog een leuke baan? Kom werken in Mijdrecht Dorp verschillende zaken zoeken personeel. We lichten er hier nu twee uit Hema en Blokker.

Team HEMA zoekt leuke collega’s. Zoek jij…

o een ideale bijbaan voor de vrijdagavond en/of zaterdag?
o een hecht team met gezellige collega’s, die vaak je vrienden voor het leven worden.
o de primeur: jij krijgt als eerste de kans om de nieuwe collectie van HEMA met 10% korting in te slaan.

Solliciteer, speel et winkelspel en win een parttime baan bij Hema Mijdrecht: https://my.harver.com/app/landing/5c45ebef8fc54f430bd539dd)

Blokker heeft verschillende vacatures. Zie de foto,
Loop gerust binnen bij de winkels en stel je voor!

Lees meer

6 juli 2021

Wat vind jij echt Mijdrecht Dorp, of wat zou jij echt nog wensen in Mijdrecht Dorp? Mis je echt nog iets?
Wij staan altijd open voor suggesties om samen tot een levendig dorp te komen. Meld het hieronder of mail naar info@mijdrechtdorp.nl

Lees meer

5 juli 2021

De escaperooms van Escape Mijdrecht in de Dorpsstraat zijn ook weer open een daar van is: ISS Black Out
Lanceer jezelf met je mede-astronauten richting het ruimtestation ISS en voltooi belangrijke missies.
Houd vooral het hoofd koel als het allemaal net wat anders gaat…
https://mijdrechtdorp.nl/winkel/escape-mijdrecht/hhhhhh

Lees meer

2 juli 2021

Een aantal winkels openen hun deuren al een tijd iedere zondag. @kootbrillen @deloodsfashion Action @hetchocoladehuisjemijdrecht en de supermarkten. Daar komt vanaf deze week ook Kruidvat bij.

Lees meer

1 juli 2021

We vinden het leuk dat je ons volgt op Facebook en/of op Instagram. Voor wie dat nog niet doet maken we het heel gemakkelijk. Overal vind je posters en flyers met QR codes die je eenvoudig en snel kan scannen met de camera op je mobiele telefoon. En scan je die van de website dat zie je daar alle winkels en ondernemers overzichtelijk staan.......en dat zijn er beste heel veel. Echt wel!

Lees meer

30 juni 2021

Wis je dat er voor de ingang van De Lindeboom een bankje staat waar je je mobile telefoon gewoon kan opladen? Er zitten zonnepanelen op het bankje en de opgeslagen stroom kun je gebruiken door met een snoertje je telefoon aan te sluiten. Echt handig!

Lees meer

28 juni 2021

Ben je al vroeg in Mijdrecht dorp dan kun je vanaf morgen, dinsdag, gebruik maken van het nieuwe ontbijtje bij Hema. Ma t/m vri van 09:00 tot 10:00 uur en zaterdag van 08:30 tot 10:00 uur
Stel je eigen ontbijt samen met de lekkerste producten vanaf 50 cent en geniet van een warme drank voor maar 75 cent om je ontbijtje compleet te maken.
Echt hema en echt Mijdrecht.

Lees meer

27 juni 2021

Laatste zondag van de maand, dus voor een aantal winkels koopzondag. Geen liefhebber van F1 of Tour de France?...... kom dan even langs. En om 18.00 uur staan we allemaal achter Oranje!

Lees meer

23 juni 2021

Juni is Pride maand, en de laatste dagen blijkt maar weer dat gelijkheid niet vanzelfsprekend is. In Mijdrecht Dorp is uiteraard iedereen welkom en zorgen we samen voor een leefbaar dorp.

Lees meer

21 juni 2021

De oranje leeuwen zijn er speciaal voor uit de opslag gehaald. Vanavond vanaf 18.00 uur moedigen wij Oranje weer aan.

Lees meer

20 juni 2021

Kijk je geen F1 of voetbal deze middag. De Loods en
Action zijn altijd op zondag open dus ook vandaag.... de Loods tot 18.00 uur. Dus scoor nog een zomerse outfit of een last minute vaderdag cadeau.

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau