Nieuws

Nieuws

4 juni 2021

Wandelen, fietsen of varen door de Ronde Venen? Het is er prachtig weer voor! Bij Primera in De Lindeboom zijn er handige kaarten verkrijgbaar. Ontdek de prachtige omgeving van Mijdrecht Dorp.

Lees meer

31 mei 2021

Een nieuwe week ligt voor ons....de zon schijnt en een extra dag voordeel bij Norah. Ook te vinden in Mijdrecht Dorp.

Lees meer

30 mei 2021

De zon schijnt terrassen zijn open en een aantal winkels ook, je bent van harte welkom in Mijdrecht Dorp.

Lees meer

29 mei 2021

Morgen is het de laatste zondag van de maand, dat betekent dar er meer winkels open zijn in Mijdrecht Dorp dan gewoonlijk op zondag. Geniet van het mooie weer en combineer dat met een bezoekje aan de winkels en de de terrassen. Of een lekker ijsje.

Lees meer

27 mei 2021

Eindelijk! ☀️ De zon! ☀️Vanaf morgen wordt het echt beter! ☀️Dus zorg dat je er heerlijk van gaat genieten. ☀️Mijdrecht Dorp heeft alles wat je nodig hebt.☀️

Lees meer

25 mei 2021

@juweliervanbeek viert het 16 jarig bestaan en wie jarig is trakteert. Deze hele week nog 16% verjaardagskorting op alles uit de voorraad. Naast deze te gekke actie hebben we nog veel meer mooie aanbiedingen! Nog heel veel jaar in Mijdrecht gewenst!

Lees meer

21 mei 2021

Hiep hiep hoera 📣Vanmorgen is de geheel vernieuwde Xenos geopend aan De Passage in Mijdrecht Dorp. Kom langs en ontvang een waardebon van 25% korting op een artikel naar keuze.👍

Lees meer

20 mei 2021

Morgenochtend opent de geheel vernieuwde Xenos in Mijdrecht Dorp!

Lees meer

18 mei 2021

In Mijdrecht Dorp vind je niet alleen winkels maar ook dienstverlenende bedrijven als makelaars, nagelstudio's, beautysalons en dergelijke. Dan koop je naast je dagelijkse boodschappen, een goed boek en een nieuwe broek toch gewoon ook even een nieuw huis. 😉https://www.facebook.com/korver.makelaars helpt je graag ...ook met de verkoop van je huis uiteraard.

Lees meer

15 mei 2021

Sinds april is De Zwart Mijdrecht geopend aan De Passage een heerlijke winkel met een ruim assortiment Spaanse tapas, wereldse wijnen en ruim 450 soorten speciaalbier. Alles is huis voor een gezellig en smakelijk avondje thuis. Raquel adviseert je over de tapas en wijnen en biersommelier @stephaniesbierwereld vertelt je alles over Ipa's, Neipa;s, blond en tripple.

Lees meer

14 mei 2021

Je ogen zijn een kostbaar bezit, dat realiseren ze bij Van Der Zwaard Optiek als geen ander. Ga eens langs voor een goed advies. En ben je op zoek naar een zonnebril, maak dan gebruik van de 'heerlijke' actie en ontvang bij een zonnebril v.a. € 100,00 een barbecue pakket van @prinselijkproeven
#mijdrecht #winkel #mijdrectdorp #optiek #zonnebrillen #brillen

Lees meer

13 mei 2021

Vandaag Hemelvaartsdag zijn er een aantal winkels in Mijdrecht Dorp geopend. De supermarkten, Action, De Loods en So true onder andere ook. Tot 18.00 uur bent u natuurlijk ook welkom op de terrassen .....het weer valt vandaag tenslotte niet tegen. Dus, trakteer jezelf tijdens een heerlijke wandeling op bijvoorbeeld een ijsje......Je moet toch zelf de slingers ophangen!

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau