Nieuws

Nieuws

12 mei 2021

In het centrum van Mijdrecht kun je gratis parkeren, echter moet je niet vergeten de parkeerschijf te plaatsen en de twee uur niet overschrijden. Er wordt streng op gecontroleerd dus LET OP! Je kunt voor het bedrag van de boete hele leuke dingen doen in Mijdrecht Dorp!

Lees meer

12 mei 2021

In verband met Hemelvaarstdag morgen, is er vandaag markt op het Raadhuisplein in Mijdrecht Dorp. Kom gezellig even langs!

Lees meer

12 mei 2021

Het is weer donderdag, dat is in Mijdrecht Dorp marktdag. Kom gezellig even langs en combineer het met een bezoek aan de winkels en een kop koffie, of een borrel op het terras,

Lees meer

11 mei 2021

In Mijdrecht Dorp vind je voor iedere pols een mooi horloge, voor elke hals een mooie ketting en voor elke vinger een stralende ring. De juweliers ontvangen en verleiden je weer. Kom gauw eens langs bijvoorbeeld bij @swaabjuweliers .

Lees meer

10 mei 2021

Mode winkelen in Mijdrecht in alle soorten en maten dat is echt waar. Zeker bij So True 😉 een damesmodezaak met stijlvolle kleding in de maten 42 t/m 54. Topmerken als Alambika, Sempre Piu en X-TWO. Trudy is uw persoonlijke styliste.

Lees meer

7 mei 2021

Heb je nog een tegoed staan op je mantelzorgpas? Bij de winkels met een poster voor de ruit kun je ermee betalen. ot i juli a.s. zijn ze nog geldig dus.......laat ze niet verlopen. (foto van De Groene Venen)

Lees meer

7 mei 2021

De benzineprijs is tot recordhoogte gestegen. Een liter Euro95 kost nu 1,897 euro. het oude record was 1,895 van 2 oktober 2012. Door lokaal te winkelen bespaar je dus enorm op de kosten en parkeren is in Mijdrecht Dorp ook nog eens gratis. En op de fiets kosten de reiskosten niets... Samen voor een levendig dorp!

Lees meer

6 mei 2021

Al weer heel wat jaren gevestigd in Mijdrecht Dorp Prego mode. Yvonne en Arno helpen je graag aan een stijlvolle of juist sportieve outfit, en voor zowel de heren als de dames.

Lees meer

6 mei 2021

Heb je ze al gespot? Door de hele Ronde Venen zie je de posters met een "dankjewel" voor jullie steun. Dank ook aan @esh.media voor de fijne samenwerking. Samen voor een levendig dorp.

Lees meer

5 mei 2021

Naast de supermarkten, Boni, Hoogvliet en Albert Heijn heeft Mijdrecht Dorp ook vele verswinkels. Waaronder Rayan De Ronde Venen met de allermooiste Arabische en Turkse producten in het assortiment. Verse groenten, fruit, kruiden, vlees, kip, brood en diverse zuivelproducten. Maar ook de verse Turkse pizza's uit de oven zijn heerlijk....شَهْيَة طَيِّبَة oftewel eet smakelijk!

Lees meer

4 mei 2021

Voor wat betreft mode kan je in Mijdrecht Dorp bij vele winkels terecht, echt voor ieder wat wils. Loop ook een binnen bij Ann-Joy in de Dorpsstraat. Anja en haar medewerkers adviseren je graag. Scoor vandaag nog een voorjaarsoutfit....dan ben jij, ook al lijkt het buiten wel herfst, in ieder geval wel een stralend zonnetje!

Lees meer

3 mei 2021

Mooie moederdagactie van Swaab Juweliers.

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau