Nieuws

Nieuws

1 augustus 2021

🌷WINACTIE! 🌷
Met wie zet jij de 🌷bloemetjes buiten?
Maak kans op een arrangement voor 2 personen incl. koffie/thee en appeltaart bij experience center🌷Floriworld🌷 in Aalsmeer.

Ben jij dol op bloemen en planten? Beleef dan de magie van echte en virtuele bloemen bij FloriWorld! In deze interactieve experience word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven.

Met wie zet jij de bloemetjes buiten?

👉Tag diegene hieronder het bericht
👉Deel deze post met je vrienden
👉Like de pagina van Mijdrecht Dorp.
Zo maak je kans op een arrangement voor 2 personen inclusief koffie en appeltaart bij:https://www.facebook.com/floriworldaalsmeer

De winactie loopt t/m dinsdag 3 augustus.
Houdt onze pagina in de gaten de komende dagen is er nog veel meer te winnen tijdens de MIJDRECHT DORP STAYCATION WIN WEKEN!

Lees meer

30 juli 2021

Zaterdag 31 juli komen vrijwilligers van de stichting Geen Drugs-Wel Leven naar het centrum in Mijdrecht om aandacht te vragen voor de risico’s van het gebruik van lachgas en drugs.
De afgelopen jaren heeft Mijdrecht, net als veel andere plaatsen, steeds meer te maken gehad met overlast van de randverschijnselen van drugsgebruik. Vooral het gebruik van lachgas is enorm toegenomen. Voor de stichting Geen Drugs-Wel Leven aanleiding om voorlichtingsboekjes uit te delen over lachgas en drugs.

Criminaliteitscijfers 2021
Uit de criminaliteitscijfers van de eerste zes maanden van 2021 blijkt dat de jongerenoverlast in Mijdrecht in 4 jaar tijd meer dan verdubbeld is. Van 87 meldingen in 2018 in dezelfde periode, is dit naar 188 gegaan in 2021.
Hoewel het totale aantal geregistreerde misdrijven licht is gedaald, zijn winkeldiefstallen (+70%) en vernielingen (+21%) opvallende stijgers, die mogelijk gekoppeld kunnen worden aan de overlast van hangjongeren.

meer info op: https://www.geendrugswelleven.nl/

Lees meer

28 juli 2021

Heb je ons zusje Vinkeveen al eens vanaf het water bekeken? Nee?
Geen eigen boot? Op diverse locaties langs de Vinkeveense Plassen zijn boten te huur; van luxe sloep tot zeilboot en van vissersboot tot catamaran. Zin om de handen uit de mouwen te steken? Denk dan ook eens aan het huren van een sup-plank, waterfiets of kano. Vul een lekker mand met drankjes en hapjes, en dan alle hens aan dek. Kijk op: https://www.vinkeveen.nl/zien-doen/varen/bootverhuur/
En via de kerkvaart vaar je ook nog eens zo naar Mijdrecht Dorp.

Lees meer

26 juli 2021

Vier je vakantie in je eigen omgeving? Loop dan eens het Bellopad.

Een 19 km lang wandelpad van Mijdrecht naar Abcoude dat ook goed in delen te wandelen is. Vooral het stuk bij Abcoude en Baambrugge, en de route tussen Spoorhuis Vinkeveen en Gemaal de Ruiter (ongeveer 1.5 uur heen en terug) is erg fraai.

Monumenten, een ruïne, sluizen, een gemaal, weidevogels, plassen, polders en verre einders. Je wandelt over het oude spoor van de ene naar de andere beleving. Het schilderachtige dorpje Baambrugge, het Demmerikse wetland met zijn weidevogels en het met sloten doortrokken vlakke land met een kerktoren aan de horizon: het is genieten. Kijk op: www.bellopad.nl
#wandelen #derondevenen #mijdrecht #benendoordevenen #vakantie2021 #staycation

Lees meer

23 juli 2021

Vorige week hebben we je gevraagd naar je wensen …. Een vraag was een watertappunt. Laat die er nou al zijn. Bij de inrit van het parkeerterrein Haitsmaplein vind je het tappunt.

Lees meer

22 juli 2021

Geen zin om ver weg te gaan maar er wel even helemaal uit? Boek een picknick bij @hotelmijdrecht. Zoek een plekje op het grote grasveld terwijl de kids genieten in de speeltuin. Of combineer het met een spelletje jeux de boules op één van de banen.

Lees meer

21 juli 2021

STAYCATION TIP: WAAN JE OP IBIZA

Zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar doorbreken kun je mij vinden bij een bohemian strandpaviljoen met uitzicht op de Noordzee. Als je je ogen dichtdoet en de zon op je gezicht voelt schijnen, dan vergeet je als je je ogen weer open doet bijna dat je in Nederland bent. Helemaal als je naar strandtenten gaat zoals: Tulum Tulum, Hippie Fish en Tijn Akersloot die stuk voor stuk niet zouden misstaan aan de hippe stranden van Ibiza.

Heb jij liever geen zand tussen je tenen of zie je er tegenop in de file te staan richting het strand? Dan kun je natuurlijk ook thuis dat fijne Ibiza-gevoel creëren. Wil jij die bohemian hippiesvibes dit jaar ook naar je tuin, balkon of dakterras halen? Ga voor bloeiende hangplanten: niet alleen fijn voor het oog, maar ruikt ook nog eens héérlijk. @Duoplant-Mijdrecht En een tuinset met kussens met vrolijke prints, een buitenvloerkleed, parasols met franjes en een lange houten tafel waaraan alle vrienden kunnen aanschuiven op een zwoele zomeravond. Borrelen tot diep in de nacht en de volgende dag lekker relaxen op je bamboehouten daybed voor het vrije eilandgevoel in eigen tuin. Ga eens langs bij @xenosmijdrecht , @dat_leuke_winkeltje of Trendshop by Cissy voor inspiratie.

Tekst van :https://www.yourlittleblackbook.me/nl/tips-perfecte-staycation-your-little-black-book/

Lees meer

20 juli 2021

Op vakantie of wordt het toch een staycation? In Mijdrecht dorp vind je alles voor deze zomer! Een heerlijk boek bij @boekhandelmondria of slippers bij @smitschoenen. Een korte broek of zomerjurkje bij de vele kledingwinkels. En blijf je thuis dan hebben @poelier_traiteur_van_egmond en Keurslagerij Bader wel iets lekkers voor de barbecue! Fijne vakantie, en vier je deze in je eigen achtertuin of balkon dan komen we hier de komende tijd met leuke tips! Zelf een tip deel hem hier.

Lees meer

16 juli 2021

Het wordt heerlijk weer de komende dagen. Eindelijk echt zomer. Vergeet de zonnebrand niet, en de rosé! Shop ook nog een zomerse outfit, veel winkels hebben al sale! Kom dus naar het Mijdrecht dorp en pak tijdens het winkelen even ontspannen een terrasje.

Lees meer

13 juli 2021

Het is vandaag internationale🍿 "French Fries" dag. Maar wat zeg jij eigenlijk, patat of friet?
In Frankrijk noemt men frieten pommes frites. Amerikanen spreken van French fries, een term die voor het eerst in 1856 in druk voorkomt in het kookboek Cookery for Maids of All Work door E. Warren. Deze vertaling zorgt echter voor verwarring, aangezien ze aan lijkt te duiden dat frieten oorspronkelijk Frans zijn. De benaming komt echter van het Engelse werkwoord to french, wat in de lengte doorsnijden betekent. In de rest van de Engelstalige wereld wordt meestal over chips gesproken. Duitstaligen hebben het over Pommes (frites).
In Mijdrecht Dorp eet je de lekkerste bij vele restaurants en natuurlijk bij @hansenfrietjemijdrecht Tof , @funkyflamingomijdrecht

Lees meer

12 juli 2021

Nog meer job alerts in Mijdrecht Dorp: De Loods Beauty, Restaurant Burgelijk en Keurslager Bader.

@burgerlijkmijdrecht
Ondertussen hebben we ons super team bijna rond, maar om het plaatje compleet te maken zijn we ook opzoek naar nieuw personeel voor in de keuken. Wil jij onder andere hamburgers bakken, gerechten voorbereiden en zorgen dat onze gasten het liefst de volgende dag weer bij ons komen eten omdat het zó lekker was? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Zoals jullie ondertussen vast weten kom je in het gezelligste team en leukste restaurant van Mijdrecht en omstreken te werken. Wie wil dat nou niet?! 😉
Onze voorkeur gaat uit naar mensen van 18 jaar of ouder, maar bel ook gerust als je 16 of 17 bent. Horeca ervaring is gewenst, maar geen must.
Bel naar 0297-548301 en wie weet zien we jou snel! 🍔

Keurslagerij Bader

BELONING VAN 100 EURO!!!!!!!
Wij, van Keurslagerij Bader zijn een winkelbedrijf met 2 filialen (Mijdrecht en Uithoorn) die zich dagelijks inzetten voor kwaliteit van onze producten en klantvriendelijkheid voor onze klanten.
In ons filiaal Mijdrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste aanpakker, die het leuk vindt om zich hiervoor in te zetten, en ons team te komen versterken.
Op Zaterdag werken wordt verwacht, de rest van de uren in overleg. Ervaring is van harte welkom, maar geen pre.
Dus voel jij je aangesproken….. reageer dan snel via mijdrecht@slagerijbader.nl, of bel 0297-255004 en vraag naar Norman van der Werf.
Blijf je langer dan een half jaar in dienst, dan ontvang jij als BELONING een BOL.COM waardebon twv 100 euro cadeau!!

@deloodsbeauty

Wij zijn voor onze beauty salon op zoek naar:
☑️Schoonheidsspecialiste niveau 3/4 gediplomeerd
☑️Nagelstyliste gecertificeerd/gediplomeerd
☑️Vakantiehulp voor achter de balie op zaterdag
De vacatures met bijbehorende functie-eisen, verantwoordelijkheden en wat wij je bieden lees je op: http://deloodsfashion.nl/vacatures-de-loods-beauty
Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan naar kim@deloodsbeauty.nl.

Lees meer

9 juli 2021

Zoek je nog een leuke baan? Kom werken in Mijdrecht Dorp verschillende zaken zoeken personeel. We lichten er hier nu twee uit Hema en Blokker.

Team HEMA zoekt leuke collega’s. Zoek jij…

o een ideale bijbaan voor de vrijdagavond en/of zaterdag?
o een hecht team met gezellige collega’s, die vaak je vrienden voor het leven worden.
o de primeur: jij krijgt als eerste de kans om de nieuwe collectie van HEMA met 10% korting in te slaan.

Solliciteer, speel et winkelspel en win een parttime baan bij Hema Mijdrecht: https://my.harver.com/app/landing/5c45ebef8fc54f430bd539dd)

Blokker heeft verschillende vacatures. Zie de foto,
Loop gerust binnen bij de winkels en stel je voor!

Lees meer

Webdesign & development Team Switch