Terug naar Winkels

Stofferen & Meer meubelstoffeerderij

Meubels stofferen is vakmanschap in combinatie met smaak. Wilt u dat we uw meubel stofferen met stof, leder of kunstleder? Een vrolijk stoffen dessin of een mooie kleur leder? Stofferen & Meer heeft ervaring in het stofferen van alle soorten meubels. En bij alle kunt u denken aan werkelijk alle zitmeubelen bij u in huis, wij stofferen uw bank, we stofferen uw eetkamerstoelen, uw bed-achterwand of de poef.

Daarnaast zijn wij ook ervaren in het stofferen van horecameubilair zoals een restaurantbank. Eigenlijk kunnen we u van dienst zijn bij al uw meubel stoffeer wensen. We geloven in vakmanschap. Stofferen & Meer werkt met zorg aan uw meubels met behulp van de nieuwste materialen en technieken.

Stofferen & Meer komt naar u toe

Als u er over nadenkt om uw stoel of bank opnieuw te laten bekleden, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u in de materiaal en kleurkeuze voor uw meubels. Op afspraak komen wij bij u thuis langs om de meubels te bekijken, stalen met stof en kleur te tonen en de maat van de meubels op te nemen. Met deze informatie kunnen we u een gedegen én scherpe offerte aanbieden voor het opnieuw bekleden van uw bank of stoel. Bij akkoord van de offerte halen we het meubel bij u thuis op en wordt het volgens afspraak opnieuw gestoffeerd. Klik hier voor het maken van een afspraak bij u thuis.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om een indruk te krijgen van alle materialen, kleuren en designs die geschikt zijn voor uw bank of stoel.

Openingstijden

Openingstijden zijn niet bekend, raadpleeg de website of bel de winkel.

Contactgegevens
Dorpsstraat 73A  |  3641 EB Mijdrecht
06-51472867
info@stofferenenmeer.nl
https://www.stofferenenmeer-meubelstoffeerderij.nl/

Webdesign & development Team Switch