Image from facebook

4 juli 2020

Doe jij mee met de KIJKDOZEN WEDSTRIJD?

Lieve creatieve kids van de Ronde Venen!

Jullie hebben bijna vakantie en de kans is heel groot dat jullie die dit jaar in Nederland door gaan brengen en misschien blijven jullie dit jaar zelfs wel thuis. De gemeente en winkeliers van Mijdrecht hebben het idee om de boel een beetje op te fleuren.

Weet je waar wij nu zo benieuwd naar zijn?
Wij willen graag weten wat jij graag allemaal in het winkelcentrum wil hebben. En omdat we weten dat de kinderen in de Ronde Venen mega creatief zijn hebben we een toffe wedstrijd bedacht.

Kom op 4 juli een lege schoenendoos halen op het Raadhuisplein. Er staan 250 schoenendozen klaar! In die schoenendoos zit een grappig knutselsetje die Nelie van boekenwinkel Mondria heeft gemaakt. De rest laten we over aan jou fantasie! Moet er bijvoorbeeld een zwemvijver komen of een klimpark? Of hebben jullie een tof idee voor een bioscoop? We hopen op heel veel kijkdozen, wie weet kunnen we de gemeente nog op een goed idee brengen.

De kijkdoos kan je tot en met 17 juli inleveren bij Dat Leuke Winkeltje. Je krijgt sowieso een gratis zwemkaartje die je kan gebruiken bij het Veenweidebad in de zomervakantie.

Een echte jury kiest samen met de kinderburgemeester 3 kijkdozen (Origineelste, mooiste en creatiefste) en deze winnen een super vet zomerpakket!

Tot 4 juli!

Meer nieuws

Nieuws

Webdesign & development Team Switch