Nieuws

Nieuws

26 januari 2022

Vanaf vandaag is de horeca weer geopend. Steun je lokale restaurants en kom gezellig naar Mijdrecht Dorp.

Lees meer

15 januari 2022

We zijn zo blij dat ook de "niet essentiële" winkels weer open zijn dat we tot 17 uur trakteren op een drankje bij Rendez Vous die het meevieren. Lever je kassabon in van een "niet essentiële winkel" en geniet van je drankje. Welkom terug in Mijdrecht Dorp! #shoplokaal

Lees meer

14 januari 2022

We zijn zo blij dat ook de "niet essentiële" winkels weer open gaan, dat we zaterdag 15 januari trakteren op een drankje bij Rendez Vous die het meevieren. Lever je kassabon in van een "niet essentiële winkel" en geniet van je drankje. Welkom terug in Mijdrecht Dorp! #shoplokaal

Lees meer

14 januari 2022

We zijn vanaf morgen weer open.....maak vandaag vast een afspraak bij je favoriete winkels. Vergeet het online shoppen weer en shop lokaal! En sommige winkels 'oefenen"vandaag al een beetje 😉

Lees meer

12 januari 2022

Wat vind jij? Zaterdag de winkels en de Horeca weer open?

Lees meer

28 december 2021

Gisteren zijn de winnaars getrokken uit de enorme stapel ingeleverde volle spaarkaarten.

Dit zijn de prijswinnaars:

€ 1000,00 shoptegoed:
Marjolein Berger - Vos
Fam. Oliemans
Helen Schaaphuizen
J van Galen
Cindy van Kreuningen

€ 500,00 shoptegoed
O. Grootegoed
Chantal Timmer
J.A. van der Valk Eilers
T. Zaagsma
J. Oudshoorn

€ 250,00 shoptegoed
K. Heinsbroek
C.R. Brakband
Erwin Egberts
Sylvia Duijster
Jaqueline Ruimerman

€ 125,00 shoptegoed
Isabel Kelder
Fam. Kronenenburg
J. van der Heuvel
J.C.F. Voorbij
Jelle Noordam

Van harte gefeliciteerd! en iedereen bedankt voor het steunen van je lokale winkel!

Alle prijswinnaars hebben reeds bericht gehad.

Lees meer

27 december 2021

Vanmiddag om 17.30 uur kijk je op Facebook live naar de trekking van de prijswinnaars van de Spaar en Win actie. Wie winnen de prachtige bedragen aan shoptegoed?

Lees meer

23 december 2021

Veel winkels kunnen je ondanks de sluiting toch helpen. Hier weer drie winkels in Mijdrecht dorp waar je op aangepaste wijze geholpen kan worden. En er zijn er veel meer! KOOP LOKAAL! Zeker nu.

Lees meer

22 december 2021

Je kan nog steeds sparen voor die prachtige prijzen. Lever je volle spaarkaarten uiterlijk vrijdag 24 december in. Bij veel winkels kun je bestellen en afhalen, shop juist nu lokaal!

Lees meer

21 december 2021

Voorlopig zij de niet essentiële winkels gesloten, toch kun je nog bij ze shoppen! Hier een aantal winkels waar je kan bestellen en afhalen. En ook nog gewoon doorsparen met de spaar en winactie. De inleverpunten van de volle spaarkaarten worden opnieuw ingedeeld maar bij De Loods staat er in ieder geval een! Houdt onze facebook pagina in de gaten voor meer nieuws!

Lees meer

14 december 2021

Wat zou jij doen met € 1000 als je die wint bij de spaar & win actie? Je spaart nog tot en met 24 december om kans te maken op prachtige prijzen. Het totale prijzenpakket bestaat uit bijna € 10.000! Lokaal winkelen was nog nooit zo leuk!

Lees meer

12 december 2021

Kom vandaag gezellig naar Mijdrecht Dorp! Een aantal winkels zijn voor je open voor de kerstinkopen en bij de horeca ben je welkom voor een kop koffie, lunch of borrel. En vergeet niet te plakken om kans te maken op die prachtige prijzen van de spaar en win actie.

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau