Image from facebook

7 december 2020

PRIJZEN KRASSEN IN MIJDRECHT DORP:

De traditionele december Spaar en Win actie is in een nieuw jasje gestoken! Vanaf deze week ontvang je namelijk bij alle winkels in Mijdrecht Dorp een kraskaart. Iedere klant krijgt bij een besteding vanaf 10 euro 1 kraskaart. Kras en kijk wat je hebt gewonnen! Misschien is het een leuk geldbedrag die je kunt besteden bij een van de winkeliers van Mijdrecht Dorp of kras je een prijs die de winkeliers ter beschikking hebben gesteld. Wat te denken van een patatje met saus naar keuze bij de Funky Flamingo, een cadeaubon van kapsalon Bibob, een rookworst van de Hema of een liter versgeperste jus d’orange van Versteeg culinair? Allemaal leuke en vaak ook lekkere prijzen die je kennis laat maken met alle producten die onze lokale winkeliers te bieden hebben. In totaal kan er voor 10.000 euro aan prijzen gekrast worden! Zo word feestinkopen doen, dubbel zo leuk!

Heb je geen prijs? Schrijf je naam en telefoonnummer op en lever je kaart in bij Koot Brillen. Onder alle ingeleverde kraskaarten word een Varilux bril t.w.v. 1500 euro verloot.

De kraskaarten worden uitgegeven tot en met 31 december 2020 maar kunnen word verzilverd tot en met 31 maart 2021. Ook alle horeca doet mee! Lever de kaart nu in bij bijvoorbeeld een afhaal of bezorg maaltijd of bewaar je kaart tot we weer gezellig bij ze mogen uit eten.

De winkeliers van Mijdrecht Dorp wensen iedereen een fijne en gezellige decembermaand toe!

Meer nieuws

Nieuws

Webdesign & development Team Switch