Image from facebook

2 mei 2022

Volgende week is het de week van de stenen winkel.

Doe in de week van 9 tot en met 15 mei 2022 het volgende...
Koop in die week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht).

Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.

Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Kies een van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit... het is aan jou. Namens alle stenen winkels en speciaal de lokale winkels in jouw omgeving: DANK JE WEL!!! πŸ™Œ

Meer nieuws

Nieuws

Webdesign & development Team Switch