Image from facebook

12 juli 2021

Nog meer job alerts in Mijdrecht Dorp: De Loods Beauty, Restaurant Burgelijk en Keurslager Bader.

@burgerlijkmijdrecht
Ondertussen hebben we ons super team bijna rond, maar om het plaatje compleet te maken zijn we ook opzoek naar nieuw personeel voor in de keuken. Wil jij onder andere hamburgers bakken, gerechten voorbereiden en zorgen dat onze gasten het liefst de volgende dag weer bij ons komen eten omdat het zรณ lekker was? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Zoals jullie ondertussen vast weten kom je in het gezelligste team en leukste restaurant van Mijdrecht en omstreken te werken. Wie wil dat nou niet?! ๐Ÿ˜‰
Onze voorkeur gaat uit naar mensen van 18 jaar of ouder, maar bel ook gerust als je 16 of 17 bent. Horeca ervaring is gewenst, maar geen must.
Bel naar 0297-548301 en wie weet zien we jou snel! ๐Ÿ”

Keurslagerij Bader

BELONING VAN 100 EURO!!!!!!!
Wij, van Keurslagerij Bader zijn een winkelbedrijf met 2 filialen (Mijdrecht en Uithoorn) die zich dagelijks inzetten voor kwaliteit van onze producten en klantvriendelijkheid voor onze klanten.
In ons filiaal Mijdrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste aanpakker, die het leuk vindt om zich hiervoor in te zetten, en ons team te komen versterken.
Op Zaterdag werken wordt verwacht, de rest van de uren in overleg. Ervaring is van harte welkom, maar geen pre.
Dus voel jij je aangesprokenโ€ฆ.. reageer dan snel via mijdrecht@slagerijbader.nl, of bel 0297-255004 en vraag naar Norman van der Werf.
Blijf je langer dan een half jaar in dienst, dan ontvang jij als BELONING een BOL.COM waardebon twv 100 euro cadeau!!

@deloodsbeauty

Wij zijn voor onze beauty salon op zoek naar:
โ˜‘๏ธSchoonheidsspecialiste niveau 3/4 gediplomeerd
โ˜‘๏ธNagelstyliste gecertificeerd/gediplomeerd
โ˜‘๏ธVakantiehulp voor achter de balie op zaterdag
De vacatures met bijbehorende functie-eisen, verantwoordelijkheden en wat wij je bieden lees je op: http://deloodsfashion.nl/vacatures-de-loods-beauty
Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan naar kim@deloodsbeauty.nl.

Meer nieuws

Nieuws

Webdesign & development Team Switch