Image from facebook

3 november 2021

Zaterdag 13 november komt Sinterklaas toch weer naar Mijdrecht.

Hoewel het allemaal net even anders moet door de coronamaatregelen zal Sinterklaas toch een bezoek brengen aan Mijdrecht. Geen traditioneel welkom op het Raadhuisplein maar een "meet en greet" in de Sint Express.
De Sint express zal zaterdag 13 november door het centrum van Mijdrecht rijden. Maak een ritje met Sinterklaas en zijn Pieten. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur kun je op drie plekken opstappen, Bij Gasse op Bozenhoven, op het Raadhuisplein en bij De Lindeboom. De Pieten zullen je bij de haltes verwelkomen, maar je ook vragen 1,5 meter afstand te houden. Je maakt dan een kort ritje met de Sint Express. Het ritje is uitsluitend voor kinderen tot en met 8 jaar en hun begeleiders. Het is tenslotte een kinderfeest, en we zijn beperkt in de mogelijkheden dit jaar.
Kom zoveel mogelijk verspreid over de periode van 14.00 tot 16.00 uur. Dan maken we er een veilig en gezellig feestje van. Houdt voor eventuele wijzigingen de facebook pagina van Mijdrecht Dorp in de gaten. Of kijk op de website www.mijdrechtdorp.nl

Meer nieuws

Nieuws

Webdesign & development Team Switch