Nieuws

Nieuws

28 januari 2021

Ook bij Prego mode kan je gewoon bestellen! En ze brengen het gratis! ๐Ÿคฉ

Lees meer

25 januari 2021

โšก๏ธ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€!โšก๏ธ
Investeer samen met De Loods in de toekomst en ontvang voordeel! Meedoen kan al vanaf โ‚ฌ50,-. Support jij deze LOCAL?
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Hoe werkt het?
Ga naar www.deloodsfashion.nl en kies een bedrag waarmee je De Loods wilt supporten. Hoe hoger de inleg hoe meer voordeel jij ontvangt!
Dit is wat je sowieso krijgt:
โ–ช๏ธ Onze eeuwige dank en jouw naam zal worden vereeuwigd op de Wall of Fame.
โ–ช๏ธ Jij wordt als โ€˜BLโ€™erโ€™ (bekende Loods-ster) uitgenodigd voor het openingsfeest waar jij en je gezin maar liefst 20% korting krijgen op al je kleding aankopen. Iets om naar uit te kijken na de lockdown!
โ–ช๏ธ Ontvang een zak vol vers afgebakken koeken uit onze oven.
โ–ช๏ธ Over het geld bedrag dat je als ambassadeur geeft, ontvang je jaarlijks 4% rente met een looptijd van 4 jaar. Na 4 jaar ontvang je jouw inleg weer terug op je rekening.

Lees meer

13 januari 2021

De fotoโ€™s zeggen genoeg!!! SALE So True

Lees meer

18 december 2020

๐Ÿ’ช๐Ÿผ

Lees meer

12 december 2020

EXTRA OPEN ZONDAG 13-12-2020 vanaf 12:00uur!

Lees meer

7 december 2020

PRIJZEN KRASSEN IN MIJDRECHT DORP:

De traditionele december Spaar en Win actie is in een nieuw jasje gestoken! Vanaf deze week ontvang je namelijk bij alle winkels in Mijdrecht Dorp een kraskaart. Iedere klant krijgt bij een besteding vanaf 10 euro 1 kraskaart. Kras en kijk wat je hebt gewonnen! Misschien is het een leuk geldbedrag die je kunt besteden bij een van de winkeliers van Mijdrecht Dorp of kras je een prijs die de winkeliers ter beschikking hebben gesteld. Wat te denken van een patatje met saus naar keuze bij de Funky Flamingo, een cadeaubon van kapsalon Bibob, een rookworst van de Hema of een liter versgeperste jus dโ€™orange van Versteeg culinair? Allemaal leuke en vaak ook lekkere prijzen die je kennis laat maken met alle producten die onze lokale winkeliers te bieden hebben. In totaal kan er voor 10.000 euro aan prijzen gekrast worden! Zo word feestinkopen doen, dubbel zo leuk!

Heb je geen prijs? Schrijf je naam en telefoonnummer op en lever je kaart in bij Koot Brillen. Onder alle ingeleverde kraskaarten word een Varilux bril t.w.v. 1500 euro verloot.

De kraskaarten worden uitgegeven tot en met 31 december 2020 maar kunnen word verzilverd tot en met 31 maart 2021. Ook alle horeca doet mee! Lever de kaart nu in bij bijvoorbeeld een afhaal of bezorg maaltijd of bewaar je kaart tot we weer gezellig bij ze mogen uit eten.

De winkeliers van Mijdrecht Dorp wensen iedereen een fijne en gezellige decembermaand toe!

Lees meer

4 december 2020

De KLEURPLATEN zijn bij SINTERKLAAS!!
Hier in het filmpje zijn Sinterklaas en zijn Pieten al jullie mooie kleurplaten aan het bekijken.
En hij is behoorlijk onder de indruk van alle prachtige kunstwerken die gemaakt zijn door jullie. De Sint gaat nu met de Pieten alle winnaars op een lijst zetten zodat wij volgende week alle gelukkige prijswinnaars kunnen bellen! Dus het blijft nog even spannend......
.
#sinterklaas #kleurwedstrijd #kleurplaten #mijdrechtdorp #winnaars

Lees meer

30 november 2020

๐ŸŽVrolijk Sinterklaasfeest๐ŸŽ
Namens alle ondernemers van Mijdrecht Dorp! De Sint hoorde van Cato Cadeau en Fred Pakket dat er zoveel schoencadeautjes op tijd ingepakt en in de juiste schoenen terechtgekomen zijn. Bedankt bezoekers voor alle hulp, de vrolijkheid en blije gezichten! Graag tot ziens in Mijdrecht Dorp.
Groeten Sint en Piet

Lees meer

28 november 2020

Koopzondag bij So True!

Lees meer

28 november 2020

Wat een gezelligheid in het dorp.
Cato Kado en Fred Pakket pakken alles in๐ŸŽ

Lees meer

27 november 2020

Morgen, zaterdag 28 november tussen 12:00 uur en 16:00 uur komen Cato Cadeau en Fred Pakket regelrecht uit de cadeaufabriek van Sinterklaas naar Mijdrecht Dorp. Sinterklaas pakt uit maar zij, zij pakken in. Prachtig inpakpapier, strikjes, veertjes, frutsels vliegen in een hoog tempo in het rond, het is inpakken geblazen. Cato en Fred geven tips waar Sinterklaas de leukste cadeautjes kan vinden in Mijdrecht dorp en wensen iedereen namens alle ondernemers alvast een vrolijk Sinterklaasfeest! #mijdrechtdorp #sinterklaas #cadeau #winkelen #shoplokaal

Lees meer

25 november 2020

Op zaterdag 28 november tussen 12:00 uur en 16:00 uur komen Cato Cadeau en Fred Pakket regelrecht uit de cadeaufabriek van Sinterklaas naar Mijdrecht Dorp. Sinterklaas pakt uit maar zij, zij pakken in. Prachtig inpakpapier, strikjes, veertjes, frutsels vliegen in een hoog tempo in het rond, het is inpakken geblazen. Cato en Fred geven tips waar Sinterklaas de leukste cadeautjes kan vinden in Mijdrecht dorp en wensen iedereen namens alle ondernemers alvast een vrolijk Sinterklaasfeest! #mijdrechtdorp #sinterklaas #cadeau #winkelen #shoplokaal

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau