Nieuws

Nieuws

30 april 2021

Naast veel winkels heeft Mijdrecht dorp ook een grote verscheidenheid aan horeca. Zo ook Funky Flamingo. 🦩🦩Op het prachtige plekje bij Het Hertenkamp. Open op donderdag t/m zondag van 11.30 uur tot 20.00 uur.

Lees meer

29 april 2021

In het centrum van Mijdrecht Dorp vind je meer dan 100 winkels, dienstverleners en horecabedrijven. Elke ondernemer is blij je weer te zien. Samen met jullie gaan we voor een levendig dorp!

Lees meer

28 april 2021

Eindelijk! We mogen je weer bijna normaal verwelkomen in onze winkels. Afspraak maken hoeft niet meer. We zijn nog wel gebonden aan een beperkt aantal bezoekers. We vragen je begrip en medewerking hiervoor. Maar we zijn ook enorm blij met de steun die we de afgelopen tijd van jullie hebben gekregen.
Samen zorgen we voor een levendig dorp!
www.mijdrechtdorp.nl

Lees meer

26 april 2021

Nog heel even geduld! Woensdag om 12.00 uur gaan de terrassen weer open dus zien we je dan ergens in Mijdrecht Dorp? Bij : Rendez Vous, Ariba, Hans en Frietje, De IJssalon, Het Rechthuis, de Hema, Tof of De Kantine ben je van harte welkom!

Lees meer

24 april 2021

Zoek jij nog een lekker baantje? Of ken je iemand reageer dan op deze oproep van Hans en Frietje. En vanaf woensdag kun je weer genieten op het mooie terras aan het Burg. Haitsmaplein.

Lees meer

21 april 2021

Nog even geduld..... maar 28 april ben je ook weer zonder afspraak van harte welkom en kun je weer een terrasje pakken.....en eindelijk kennis maken met De Kantine! Lilian en Jeroen succes!

Lees meer

19 april 2021

Het is weer spannend, wat gaat er veranderen per 28 april? We horen het morgen. Voorlopig dus nog op afspraak komen winkelen. We staan met alle winkeliers van Mijdrecht Dorp voor je klaar.

Lees meer

12 april 2021

𝗗𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗱𝘀 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗲𝗿𝘁 𝗗𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗱𝘀 𝗕𝗲𝗮𝘂𝘁𝘆
Aanstaande vrijdag 16 april opent de BEAUTYSALON van De Loods Fashion en zo ziet die eruit! De Loods Beauty heeft een luxe Spa uitstraling met 3 behandelkamer. Je kunt er terecht voor massages, nagels, gezichtsbehandeling en meer!
Wil jij een afspraak maken? Dat kan al via de website www.deloodsfashion.nl.

Lees meer

3 april 2021

➡️NIEUW POSTNL PAKKET PUNT IN DORPSSTRAAT⬅️
Goed om te weten: vanaf deze week kun je voor je pakketten (retouren/verzenden/afhaal) ook terecht bij De Loods Fashion! In hun vernieuwde Loods is er een PostNL balie ingericht.

Lees meer

17 maart 2021

Blokker Mijdrecht zoekt scholieren! Iets voor jou!?

Lees meer

8 maart 2021

Nu bij Trendshop by Cissy verbouwings-korting!!

Lees meer

7 maart 2021

De Kras en Win Actie is afgelopen.
Iedereen die geen prijs had kon zijn kraskaart inleveren bij Koot brillenKoot brillen. En maakte zo kans op een prachtige nieuwe bril. De winnaar is inmiddels bekend en de gelukkige winnaar is geworden.....Jan PosdijkJan Posdijk🥳 Van harte gefeliciteerd Jan!
Rolf hoopt je snel in zijn winkel te ontvangen om je prijs te overhandigen!

Lees meer

Webdesign & development Switch Reclamebureau