Nieuws

Nieuws

30 juni 2021

Wis je dat er voor de ingang van De Lindeboom een bankje staat waar je je mobile telefoon gewoon kan opladen? Er zitten zonnepanelen op het bankje en de opgeslagen stroom kun je gebruiken door met een snoertje je telefoon aan te sluiten. Echt handig!

Lees meer

28 juni 2021

Ben je al vroeg in Mijdrecht dorp dan kun je vanaf morgen, dinsdag, gebruik maken van het nieuwe ontbijtje bij Hema. Ma t/m vri van 09:00 tot 10:00 uur en zaterdag van 08:30 tot 10:00 uur
Stel je eigen ontbijt samen met de lekkerste producten vanaf 50 cent en geniet van een warme drank voor maar 75 cent om je ontbijtje compleet te maken.
Echt hema en echt Mijdrecht.

Lees meer

27 juni 2021

Laatste zondag van de maand, dus voor een aantal winkels koopzondag. Geen liefhebber van F1 of Tour de France?...... kom dan even langs. En om 18.00 uur staan we allemaal achter Oranje!

Lees meer

23 juni 2021

Juni is Pride maand, en de laatste dagen blijkt maar weer dat gelijkheid niet vanzelfsprekend is. In Mijdrecht Dorp is uiteraard iedereen welkom en zorgen we samen voor een leefbaar dorp.

Lees meer

21 juni 2021

De oranje leeuwen zijn er speciaal voor uit de opslag gehaald. Vanavond vanaf 18.00 uur moedigen wij Oranje weer aan.

Lees meer

20 juni 2021

Kijk je geen F1 of voetbal deze middag. De Loods en
Action zijn altijd op zondag open dus ook vandaag.... de Loods tot 18.00 uur. Dus scoor nog een zomerse outfit of een last minute vaderdag cadeau.

Lees meer

19 juni 2021

Zaterdag is de drukste dag in Mijdrecht dorp. De weekendboodschappen maar ook tijd om te winkelen. Neem ook even de tijd voor een kop koffie. To go of neem rustig de tijd . Waar drink jij de lekkerste koffie in Mijdrecht dorp?

Lees meer

16 juni 2021

Zondag is het vaderdag. In de winkels van Mijdrecht dorp vind je vast een leuk cadeautje, een goed boek, bierpakket, zijn favoriete wijn, slippers voor de vakantie, iets lekkers voor onder de douche, een cadeaubon voor een etentje.....of een stropdas.
www.mijdrechtdorp.nl

Lees meer

14 juni 2021

Vind je het ook zo leuk recepten te maken uit de magazines van de supermarkten. Echt lekker en verfrissend is dit recept uit Boodschappen van Boni en Hoogvliet.
Voor deze warme dagen een eerlijke frisse IJsthee.:
100 gram blauwe bessen
3 zakjes bosvruchtenthee
4 eetlepels bosvruchtensiroop
4 takjes basilicum
ijsblokjes

Verdeel de limonadesiroop en basilicum over 4 hoge glazen. Leg de ijsblokjes op een schone theedoek, vouw deze dicht en sla met een houten lepel de ijsblokjes tot gruis. Verdeel eerst de bessen en dan het ijs over de glazen en giet de afgekoelde thee erop. Serveer direct met een rietje of roerstaafje.
Bereidingstip
Laat de limonadesiroop weg voor ongezoete ijsthee.

Lees meer

12 juni 2021

Mijdrecht Dorp kleurt oranje. Eerst moedigen we onze dames en heren hockeyploegen aan in de finale van hun EK en morgen het voetbal Oranje bij de eerste wedstrijd tegen Oekraïne. Haal vandaag nog wat lekkers is huis en maak het samen thuis ECHT gezellig!

Lees meer

11 juni 2021

Wie o wie is zijn of haar step kwijt. We hebben deze gevonden. Mis je hem dan kan je hem ophalen bij Hizi Hair of Prinselijk proeven.

Lees meer

10 juni 2021

Je slaagt in Mijdrecht Dorp natuurlijk altijd­čśť

Maar vandaag feliciteren we iedereen die vandaag te horen heeft gekregen dat hij geslaagd is. Proficiat!

Lees meer

Webdesign & development Team Switch