Nieuws

Nieuws

25 mei 2021

@juweliervanbeek viert het 16 jarig bestaan en wie jarig is trakteert. Deze hele week nog 16% verjaardagskorting op alles uit de voorraad. Naast deze te gekke actie hebben we nog veel meer mooie aanbiedingen! Nog heel veel jaar in Mijdrecht gewenst!

Lees meer

21 mei 2021

Hiep hiep hoera 📣Vanmorgen is de geheel vernieuwde Xenos geopend aan De Passage in Mijdrecht Dorp. Kom langs en ontvang een waardebon van 25% korting op een artikel naar keuze.👍

Lees meer

20 mei 2021

Morgenochtend opent de geheel vernieuwde Xenos in Mijdrecht Dorp!

Lees meer

18 mei 2021

In Mijdrecht Dorp vind je niet alleen winkels maar ook dienstverlenende bedrijven als makelaars, nagelstudio's, beautysalons en dergelijke. Dan koop je naast je dagelijkse boodschappen, een goed boek en een nieuwe broek toch gewoon ook even een nieuw huis. 😉https://www.facebook.com/korver.makelaars helpt je graag ...ook met de verkoop van je huis uiteraard.

Lees meer

15 mei 2021

Sinds april is De Zwart Mijdrecht geopend aan De Passage een heerlijke winkel met een ruim assortiment Spaanse tapas, wereldse wijnen en ruim 450 soorten speciaalbier. Alles is huis voor een gezellig en smakelijk avondje thuis. Raquel adviseert je over de tapas en wijnen en biersommelier @stephaniesbierwereld vertelt je alles over Ipa's, Neipa;s, blond en tripple.

Lees meer

14 mei 2021

Je ogen zijn een kostbaar bezit, dat realiseren ze bij Van Der Zwaard Optiek als geen ander. Ga eens langs voor een goed advies. En ben je op zoek naar een zonnebril, maak dan gebruik van de 'heerlijke' actie en ontvang bij een zonnebril v.a. € 100,00 een barbecue pakket van @prinselijkproeven
#mijdrecht #winkel #mijdrectdorp #optiek #zonnebrillen #brillen

Lees meer

13 mei 2021

Vandaag Hemelvaartsdag zijn er een aantal winkels in Mijdrecht Dorp geopend. De supermarkten, Action, De Loods en So true onder andere ook. Tot 18.00 uur bent u natuurlijk ook welkom op de terrassen .....het weer valt vandaag tenslotte niet tegen. Dus, trakteer jezelf tijdens een heerlijke wandeling op bijvoorbeeld een ijsje......Je moet toch zelf de slingers ophangen!

Lees meer

12 mei 2021

In het centrum van Mijdrecht kun je gratis parkeren, echter moet je niet vergeten de parkeerschijf te plaatsen en de twee uur niet overschrijden. Er wordt streng op gecontroleerd dus LET OP! Je kunt voor het bedrag van de boete hele leuke dingen doen in Mijdrecht Dorp!

Lees meer

12 mei 2021

In verband met Hemelvaarstdag morgen, is er vandaag markt op het Raadhuisplein in Mijdrecht Dorp. Kom gezellig even langs!

Lees meer

12 mei 2021

Het is weer donderdag, dat is in Mijdrecht Dorp marktdag. Kom gezellig even langs en combineer het met een bezoek aan de winkels en een kop koffie, of een borrel op het terras,

Lees meer

11 mei 2021

In Mijdrecht Dorp vind je voor iedere pols een mooi horloge, voor elke hals een mooie ketting en voor elke vinger een stralende ring. De juweliers ontvangen en verleiden je weer. Kom gauw eens langs bijvoorbeeld bij @swaabjuweliers .

Lees meer

10 mei 2021

Mode winkelen in Mijdrecht in alle soorten en maten dat is echt waar. Zeker bij So True 😉 een damesmodezaak met stijlvolle kleding in de maten 42 t/m 54. Topmerken als Alambika, Sempre Piu en X-TWO. Trudy is uw persoonlijke styliste.

Lees meer

Webdesign & development Team Switch