Nieuws

Nieuws

6 juli 2020

Was je zaterdag niet in de gelegenheid om een schoenendoos en een knutselpakket op te halen? Je kan ze de hele week nog komen halen hoor! Het is wel weer om gezellig te knutselen??

Lees meer

4 juli 2020

Doe jij mee met de KIJKDOZEN WEDSTRIJD?

Lieve creatieve kids van de Ronde Venen!

Jullie hebben bijna vakantie en de kans is heel groot dat jullie die dit jaar in Nederland door gaan brengen en misschien blijven jullie dit jaar zelfs wel thuis. De gemeente en winkeliers van Mijdrecht hebben het idee om de boel een beetje op te fleuren.

Weet je waar wij nu zo benieuwd naar zijn?
Wij willen graag weten wat jij graag allemaal in het winkelcentrum wil hebben. En omdat we weten dat de kinderen in de Ronde Venen mega creatief zijn hebben we een toffe wedstrijd bedacht.

Kom op 4 juli een lege schoenendoos halen op het Raadhuisplein. Er staan 250 schoenendozen klaar! In die schoenendoos zit een grappig knutselsetje die Nelie van boekenwinkel Mondria heeft gemaakt. De rest laten we over aan jou fantasie! Moet er bijvoorbeeld een zwemvijver komen of een klimpark? Of hebben jullie een tof idee voor een bioscoop? We hopen op heel veel kijkdozen, wie weet kunnen we de gemeente nog op een goed idee brengen.

De kijkdoos kan je tot en met 17 juli inleveren bij Dat Leuke Winkeltje. Je krijgt sowieso een gratis zwemkaartje die je kan gebruiken bij het Veenweidebad in de zomervakantie.

Een echte jury kiest samen met de kinderburgemeester 3 kijkdozen (Origineelste, mooiste en creatiefste) en deze winnen een super vet zomerpakket!

Tot 4 juli!

Lees meer

3 juli 2020

Winkelier van de maand Juli..
Jeroen van Het Chocoladehuisje.
En terecht vinden wij, want inmiddels is het echt een begrip geworden in ons dorp!!

Lees meer

25 juni 2020

Sinds vandaag weer geopend...Good for You

Lees meer

25 juni 2020

NIEUW bij Dat leuke winkeltje.... Tapparfum!!

Lees meer

22 juni 2020

VERHUISBERICHT?

Lees meer

19 juni 2020

Woensdag 24 juni is er een extra koopavond bij de Trekpleister.

Lees meer

16 juni 2020

Het zonnetje schijnt bij So True ☀️ ? ☀️

Lees meer

11 juni 2020

De ondernemers van Mijdrecht hebben wij een hart onder de riem gestoken met een kleine attentie! Gewoon om te laten weten dat we elkaar steunen en supporten. Want deze ondernemers laten ons hart kloppen???? #kooplokaal

Lees meer

11 juni 2020

Met dank aan Duoplant ziet vanaf morgenmiddag het Raadhuisplein er geweldig uit!

Lees meer

10 juni 2020

Weer veel nieuwe items in mooie kleuren bij Norah.

Lees meer

6 juni 2020

Super gave Vaderdagactie bij Van Der Zwaard Optiek ☀️??

Lees meer

Webdesign & development Team Switch