Nieuws

Nieuws

27 december 2021

Vanmiddag om 17.30 uur kijk je op Facebook live naar de trekking van de prijswinnaars van de Spaar en Win actie. Wie winnen de prachtige bedragen aan shoptegoed?

Lees meer

23 december 2021

Veel winkels kunnen je ondanks de sluiting toch helpen. Hier weer drie winkels in Mijdrecht dorp waar je op aangepaste wijze geholpen kan worden. En er zijn er veel meer! KOOP LOKAAL! Zeker nu.

Lees meer

22 december 2021

Je kan nog steeds sparen voor die prachtige prijzen. Lever je volle spaarkaarten uiterlijk vrijdag 24 december in. Bij veel winkels kun je bestellen en afhalen, shop juist nu lokaal!

Lees meer

21 december 2021

Voorlopig zij de niet essentiële winkels gesloten, toch kun je nog bij ze shoppen! Hier een aantal winkels waar je kan bestellen en afhalen. En ook nog gewoon doorsparen met de spaar en winactie. De inleverpunten van de volle spaarkaarten worden opnieuw ingedeeld maar bij De Loods staat er in ieder geval een! Houdt onze facebook pagina in de gaten voor meer nieuws!

Lees meer

14 december 2021

Wat zou jij doen met € 1000 als je die wint bij de spaar & win actie? Je spaart nog tot en met 24 december om kans te maken op prachtige prijzen. Het totale prijzenpakket bestaat uit bijna € 10.000! Lokaal winkelen was nog nooit zo leuk!

Lees meer

12 december 2021

Kom vandaag gezellig naar Mijdrecht Dorp! Een aantal winkels zijn voor je open voor de kerstinkopen en bij de horeca ben je welkom voor een kop koffie, lunch of borrel. En vergeet niet te plakken om kans te maken op die prachtige prijzen van de spaar en win actie.

Lees meer

6 december 2021

Heb jij al volle spaarkaarten ingeleverd? Lokaal winkelen was nog nooit zo leuk. Totaal geven we bijna € 10.000 aan lokaal shoptegoed weg. Wat zou jij doen met je gewonnen shoptegoed?

Lees meer

29 november 2021

We zijn zo blij met jou als klant bij de winkels in Mijdrecht Dorp dat we de traditie van M-zegels sparen weer hebben opgepakt. Van 29 november tot en met 24 december spaar je bij de deelnemende winkels voor prachtige prijzen. Je maakt kans op shoptegoed van € 100o, € 500, € 250 of €125. Je bepaalt dus zelf in welke van de deelnemende winkels je je shoptegoed uitgeeft. Lokaal kopen was nog nooit zo leuk.

Lees meer

22 november 2021

Nog een weekje geduld dan gaan we weer sparen! En dit jaar mag je zelf wat moois kopen bij de deelnemende winkels in Mijdrecht Dorp! Maak kans een prachtig bedrag aan shoptegoed. Lokaal shoppen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Lees meer

14 november 2021

Zaterdag bracht Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan Mijdrecht. Met de Sintexpress reed hij door het centrum. Met veel plezier reden de kinderen mee en hadden zo toch even een momentje met Sinterklaas. Wat een feest. Volgend jaar weer meet zijn allen op het plein? Laten we het hopen. Wij wensen jullie een gezellige Sinterklaastijd.

Lees meer

12 november 2021

Morgen 13 november rijdt tussen 14.00 uur en 16.00 uur Sinterklaas en zijn Pieten met de Sint Express door het centrum van Mijdrecht. Kleine kinderen en hun begeleiders kunnen meerijden. Door de maatregelen, en om alles in goede banen te leiden moeten we ons wel aan een aantal regeltjes houden:

* Bij de halte 'staflengte" afstand houden.
* volwassenen in de trein een mondkapje op.
* In de trein helaas alleen plek voor kleine kinderen tot ca. 8 jaar en hun begeleiders.
* Per rit maximaal 18 personen in de trein.
* Bij de volgende halte stap je weer uit en stappen er nieuwe 'reizigers' in.
* Volg de instructies op van de begeleiders bij elke halte.
* Bij grote drukte loop naar de volgende halte of kom even later terug.

De haltes zijn;
Bozenhoven ter hoogte van Gasse
Raadhuisplein
Lindeboomplein/Dorpsstraat

Het is even niet anders maar samen maken we er het beste van! Als "bedankje voor je medewerking" ontvang je ook nog een tegoedbon voor een bolletje ijs bij de Ijssalon (zolang de voorraad strekt).

Lees meer

3 november 2021

Zaterdag 13 november komt Sinterklaas toch weer naar Mijdrecht.

Hoewel het allemaal net even anders moet door de coronamaatregelen zal Sinterklaas toch een bezoek brengen aan Mijdrecht. Geen traditioneel welkom op het Raadhuisplein maar een "meet en greet" in de Sint Express.
De Sint express zal zaterdag 13 november door het centrum van Mijdrecht rijden. Maak een ritje met Sinterklaas en zijn Pieten. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur kun je op drie plekken opstappen, Bij Gasse op Bozenhoven, op het Raadhuisplein en bij De Lindeboom. De Pieten zullen je bij de haltes verwelkomen, maar je ook vragen 1,5 meter afstand te houden. Je maakt dan een kort ritje met de Sint Express. Het ritje is uitsluitend voor kinderen tot en met 8 jaar en hun begeleiders. Het is tenslotte een kinderfeest, en we zijn beperkt in de mogelijkheden dit jaar.
Kom zoveel mogelijk verspreid over de periode van 14.00 tot 16.00 uur. Dan maken we er een veilig en gezellig feestje van. Houdt voor eventuele wijzigingen de facebook pagina van Mijdrecht Dorp in de gaten. Of kijk op de website www.mijdrechtdorp.nl

Lees meer

Webdesign & development Team Switch