Terug naar nieuws

Winkelier van de maand

15 juni 2020

1. Trudy! Je bent pas op latere leeftijd voor jezelf begonnen, wat deed je hiervoor?

Ik ben begonnen als secretaresse bij een in/ export bedrijf en daarna heb ik 15 jaar gewerkt bij Wetex Textiles, dat was een importeur in voornamelijk tricotage en bonnetterie. Ik had veel verantwoordelijkheden en was inkoper voor Griekenland en Turkije. Wat was dat een geweldige leuke baan en tijd! Na diverse andere banen was mijn laatste functie voor mijn zelfstandig ondernemerschap verkoopadviseuse bij Beau Grandes damesmode, bijna mijn hele leven werk ik dus al in de mode.

 

2. So True is de naam van je winkel, hoe ben je daarop gekomen?

SO TRUE! staat voor: echtheid en wees jezelf; dat je mag zijn wie je bent, waarin ook mijn naam is verwerkt TRUdy.

 

3. Wat zijn jouw favoriete modekleuren en stoffen?

O jee dat is zoveel! Ik houd vooral van gebreide stoffen en linnen in aardekleuren. Ook is het een beetje seizoen afhankelijk, in de zomer is mijn favoriete kleur koraal, het nieuwe bruin met roomkleuren. In de winter, alle schakeringen van framboos naar bordeaux en aubergine.

 

4. Wat doe je het liefst als je niet met mode bezig bent?

Lezen, vooral mystieke boeken en goede detectives. Verder dans ik graag en hou ik van gezelligheid zoals lang tafelen met vrienden.

 

5. Wat is jouw ultieme fashion tip?

β€œOvers” zoals de naam al doet vermoeden, een kledingstuk dat je over heel veel kledingstukken kan dragen. Zoals een lang doorknoopmodel met diepe zijsplitten. Dat staat leuk over een short, rokje en tuniekjurkjes, is geschikt voor elk figuur en is leeftijdloos.

Meer nieuws

Nieuws

Webdesign & development Team Switch