Terug naar Winkels

Backstage Hairfashion

Backstage Hairfashion is een kapsalon is gevestigd aan de Dorpsstraat 57 in Mijdrecht voor zowel dames, heren en kinderen.

Er goed en verzorgd uitzien heeft alles te maken met zelfvertrouwen, zelfrespect en je goed voelen. Backstage Hairfashion is een kapsalon waar je jezelf kunt zijn en waar je het middelpunt bent van aandacht en perfectie. Wat wil je nog meer, zeker als je verzekerd bent van een goed advies en een prachtig resultaat. U verlaat pas de salon wanneer u helemaal tevreden bent over het model of de nieuwe kleur. Mocht u later toch niet helemaal tevreden zijn, komt dan gerust weer terug, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Backstage Hairfashion heeft een ruime ervaring met het aanbrengen van hairextensions. Vanuit onze salon in Mijdrecht werkt ons enthousiaste team met de grootste precisie om u die mooie volle coupe te bezorgen die u wilt.

GREAT LENGTHS
Kiest u voor hairextensions in onze salon dan verzekeren we u; kwaliteit en 100% menselijk natuurhaar. Wij werken namelijk met hairextensions van Great Lenghts, die gemaakt zijn van 100% natuurhaar. De Great Lenghts extensions komen dicht in de buurt van eigen haar en bieden u de keuze uit vele kleuren die wij voor u kunnen blenden. De hairextensions worden door onze vakkundige kappers aangebracht. Op de hairextensions van Great Lenghts heeft u bij gebruik van onze professionele verzorgingsprodukten 3 maanden garantie.

Op uw trouwdag moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo ook uw bruidskapsel en make-up. Backstage Hairfashion biedt een compleet arrangement. Om te zorgen dat op de grote dag alles soepel verloopt wordt er een proefdag gepland waar uw kapsel en make-up doorgesproken en uitgevoerd wordt. Dit doen wij graag ruim van te voren zodat er nog voldoende tijd is voor eventuele aanpassingen. Tijdens deze afspraak zullen wij kijken welke kleuren en make-up goed bij u passen en zullen wij een proefkapsel maken. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel voor een bruidskapsel of bruidsmake-up te kiezen. Hieronder treft u meer informatie aan over de verschillende arrangementen

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:00 - 17:30

Woensdag:

09:00 - 20:30

Donderdag:

09:00 - 17:30

Vrijdag:

09:00 - 20:30

Zaterdag:

08:00 - 16:00

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Dorpsstraat 57  |  3641 EB Mijdrecht
0297-241552
info@backstage-hairfashion.nl
https://backstage-hairfashion.nl/

Webdesign & development Team Switch