Terug naar Winkels

Bakker de Kruijf

Ambacht en smaak

Wij bakken al ruim 75 jaar brood en daar zijn we best wel trots op. Opa: Paulus de Kruijf startte in 1939 met de verkoop van gevulde koeken, inmiddels staat Peter, 3e generatie, met veel plezier aan het roer. Je kunt bij ons terecht voor brood, broodjes, hartige snacks, zoete koeken en koekjes, taart, gebak en bruidstaarten. Allemaal ambachtelijk gemaakt, want dat proef je terug.

 

familie

Wij zijn met trots een familie-bedrijf. We laten ons inspireren door onze grootouders en we streven er naar dat iedereen zich thuis voelt bij ons en willen je ontvangen in een warme en persoonlijke sfeer.

 

respect

Wij willen iedereen respecteren zoals hij of zij is en elkaar met liefde behandelen. Daarnaast gaan we waar mogelijk respectvol om met ons milieu.

 

uniek

Wij pakken dingen graag op onze eigen manier aan. Wij zijn uniek en dat willen we graag laten zien. Wij zijn typisch Bakker de Kruijf. Wij voeren eigen recepten en verrassen je elke seizoen met nieuwe seizoensproducten.

 

vakbekwaam

Wij doen waar we goed in zijn en doen het met liefde. Wij maken maar al te graag kwaliteitsproducten en zijn daarom kritisch in de keuze voor onze grondstoffen. Ook de manier waarop producten gemaakt worden hebben invloed op de smaak, daarom kiezen wij vaak voor handwerk. Echte ambacht dus. Wij leren elke keer weer bij en volgen de ontwikkelingen op ons vakgebied.

Je bent van harte welkom in onze winkel, er is altijd wel iets te proeven…

Openingstijden

Maandag:

08:00 - 18:00

Dinsdag:

08:00 - 18:00

Woensdag:

08:00 - 18:00

Donderdag:

08:00 - 18:00

Vrijdag:

08:00 - 18:00

Zaterdag:

08:00 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch