Voorlopig is alleen het terras geopend vanaf 28 april. Kom langs voor een kop koffie met de originele Bosche Bollen of onze heerlijke appeltaart in het zonnetje. Een borrel met bittergarnituur is natuurlijk ook al mogelijk tot 18.00 uur.

“Wanneer je aan een kantine denkt, dan denk je al gauw aan een ruimte om even te pauzeren, uit te rusten of een kopje koffie te drinken. De Kantine wordt de gezellige ontmoetingsplaats waar je even binnenwipt tijdens het shoppen, waar je kunt lunchen of na het werk nog even een borreltje komt drinken. Zo’n plek gaat onze zaak worden, een plek waar je met elkaar kunt afspreken en waar je je thuis voelt.” zegt Jeroen. In De Kantine krijgt de chocolaterie een prominente plaats. En er wordt ook voldoende plaats ingeruimd voor de specialiteit van Jeroen, de High Tea.

IN HET HART VAN HET DORP

De zoektocht naar een geschikte locatie bracht Lillian en Jeroen uiteindelijk in de voormalige broodbakkerij van Elenbaas. Lillian: “Toen we daar binnenkwamen, waren we meteen verkocht. Het is een heel grote ruimte waar je voldoende mogelijkheden hebt om het helemaal in te richten op de manier die ons voor ogen staat. Maar het is ook een ruimte die een bepaalde sfeer uitstraalt en waar je je meteen thuis voelt.”  Er komen door middel van glazen wanden een soort compartimenten zodat je er ook met familie of vrienden rustig bij elkaar kunt zitten.

EEN LELIJK GEBOUW, NU NIET MEER

De voormalige bakkerij van Elenbaas ligt aan een onooglijk kleine en saaie doorgang van de Dorpsstraat naar het Haitsmaplein. In hun drang om bij te dragen aan de verfraaiing van Mijdrecht hebben Lillian en Jeroen besloten om ook de buitenkant een heel ander aanzien te geven.

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 - 18:00

Woensdag:

10:00 - 18:00

Donderdag:

10:00 - 18:00

Vrijdag:

10:00 - 18:00

Zaterdag:

10:00 - 18:00

Zondag:

10:00 - 18:00

Webdesign & development Team Switch