Terug naar Winkels

De Loods Fashion

De Loods Fashion is al 30 jaar een begrip (voorheen Selection in de Molenhof) in De Ronde Venen. 17 oktober 2015 is De Loods Fashion verhuisd naar een nieuwe locatie midden in het centrum van Mijdrecht. Een bekende naam en toch ook een vertrouwd adres voor goed advies en een uitstekende service. Naast heren-, dames- en tiener kleding en accessoires vind je bij De Loods ook een ware parfumerie afdeling. Vier meter wand vol met vooraanstaande luxe parfum. Het pand waar De Loods Fashion zich heeft gevestigd is helemaal in stijl van haar kleding; trendy, eigentijds, stoer en stijlvol. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit kleine warenhuis in Mijdrecht? Kom dan gerust eens langs in onze kledingwinkel van 520m2 in de Dorpsstraat 35 voor een hippe Vero Moda outfit, een stoere PME Legend jeans of een lekkere cappuccino. Neem gezellig plaats aan onze bar in het centrum van onze winkel en ervaar De Loods!

GOOD TO KNOW:

De Loods is 7 dagen in de week geopend!
Een goede modewinkel kan niet bestaan zonder goed te luisteren naar je klant, is de gedachte van de mensen achter De Loods Fashion. Daarom betrekt De Loods haar klanten intensief bij het bedrijf. Zo houden zij haar klanten op de hoogte van de laatste trends, via een nieuwsbrief of social media als Facebook, Instagram en Snapchat. Likers en volgers krijgen een kijkje achter de schermen van De Loods, zien als allereerste de nieuwste collectie en maken kans op mooie prijzen. Op de social media mogen klanten bovendien hun mening geven als het tijd is voor inkoop van nieuwe producten en krijgen ze alle ruimte om hun input te geven.
Facebook: https://www.facebook.com/deloodsfashion/
Instagram: deloodsfashion

Snapchat: deloodsfashion

Leuk van De Loods:

De Loods zou De Loods niet zijn als ze voor verjaardagen niet een hele leuke en zeer innovatieve actie hebben. Iedere maand trekt De Loods uit het klantenbestand één jarige als ‘JARIGE VAN DE MAAND!’. Deze persoon mag voor wel €100,- aan kleding uitzoeken bij De Loods Fashion! De jarige van de maand wordt aan het eind van de maand bekend gemaakt op onze Facebook pagina! Uiteraard wordt er ook een mail gestuurd of gebeld naar deze persoon. Ben je benieuwd of jij de gelukkige jarige job bent? Like dan snel de De Loods pagina: https:/www.facebook.com/deloodsfashion/. Tevens kun je ook mee doen via Facebook door het ‘jarige van de maand’ bericht te delen en onze FB page te liken.

Openingstijden

Maandag:

13:00 - 18:00

Dinsdag:

09:00 - 18:00

Woensdag:

09:00 - 18:00

Donderdag:

09:00 - 18:00

Vrijdag:

09:00 - 21:00

Zaterdag:

09:00 - 17:00

Zondag:

12:00 - 17:00

Contactgegevens
Dorpsstraat 35  |  3641 EA Mijdrecht
0297 - 288032
info@deloodsfashion
http://www.deloodsfashion.nl

Webdesign & development Switch Reclamebureau