Duoplant: uw bloemen- en plantenleverancier in de regio!
Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor het leveren van bloemen en planten aan onze klanten tegen zeer scherpe prijzen. Met inmiddels twee bloemenwinkels in Aalsmeer, een bloemenstal in Uithoorn, verkoop via supermarkten in Kudelstaart, Aalsmeer en De Kwakel én het groothandelscentrum op de Legmeerdijk in Amstelveen zijn wij niet meer weg te denken uit de particuliere bloemenhandel in onze regio. Onze website geeft u een globale indruk van wat we doen, maar we nodigen u vooral uit om ons te bezoeken in één van onze winkels!

Naast onze eigen kweek, halen wij ook onze producten vers bij kwekers uit de regio en kopen wij onze bloemen en planten in op de bloemenveiling in Aalsmeer waar wij onze eigen inkoopplaatsen hebben. Wij kopen daar niet alleen op orders in, maar als de prijzen in de markt zakken slaan wij onze slag, zodat wij dagelijks speciale aanbiedingen aan kunnen bieden aan onze klanten in zowel binnen- als buitenland.

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van de medewerkers. We slagen er in om met een klein en hecht team de order in goede staat af te leveren. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af.
Wij streven ernaar om de producten scherp in te kopen en zorgvuldig te verpakken voor weg- en luchttransport. Onze ervaring en samenwerking met de leveranciers en de klanten, maken dat we op ieder moment in het proces snel de juiste beslissing over assortiment en kwaliteit kunnen nemen

Openingstijden

Let op! Wegens de vakantie periode is DuoPlant Mijdrecht enkele dagen dicht: dinsdag 1 augustus, dinsdag 8 augustus, dinsdag 15 augustus. en de gehele week 33, 14 t/m 20 augustus.

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:00 - 17:30

Woensdag:

09:00 - 17:30

Donderdag:

09:00 - 17:30

Vrijdag:

09:00 - 17:30

Zaterdag:

09:00 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Dorpsstraat 64a  |  3641 EB Mijdrecht
020 645 5232
duoplant@duoplant.nl
http://www.duoplant.nl

Webdesign & development Team Switch