Terug naar Winkels

H. de Vos Elektrotechniek

In verband met het Corona vius (Covid-19) hebben wij onze werkwijze moeten aanpassen. Wij zijn nog wel in bedrijf en volgen daarbij de aanwijzingen van het RIVM om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Daarom verzoeken wij u, indien mogelijk, contact te leggen via telefoon, mail of WhatsApp. Mocht u ons toch bezoeken meldt u dan vooraf aan. Volgt u verder de aanwijzingen die staan vermeld op de toegangsdeur.

H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht b.v. is een elektrotechnisch installatiebedrijf wat in 1926 is opgericht door dhr. P.W. Gille onder de naam P.W. Gille elektrotechnisch bedrijf b.v. Na overname op 1 januari 2000 is de naam van het bedrijf veranderd in de huidige naam van H. de Vos Elektrotechniek Mijdrecht b.v.

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezighoudt met vele facetten van de elektrotechniek, waaronder:

watermanagement
industriële automatisering
kasten- en paneelbouw
licht- en krachtinstallaties
noodstroominstallaties
laadstations elektrische auto
NEN 3140 keuringen
Veel van onze werkzaamheden vinden plaats op het gebied van de waterhuishouding. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner bij Water-/Hoogheemraad-schappen, gemeenten en provincies.

Ons team bestaat uit 10 mensen waarbij verschillende hun eigen specialiteit hebben.

Mocht u verdere informatie willen omtrent onze activiteiten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u interesse om bij ons te werken, kijk dan op onze vacature pagina.

Openingstijden

Maandag:

07:30 - 16:30

Dinsdag:

07:30 - 16:30

Woensdag:

07:30 - 16:30

Donderdag:

07:30 - 16:30

Vrijdag:

07:30 - 16:30

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch