Terug naar Winkels

Houding & Bewegen

Klachten komen klachten gaan, maar wat als de klacht vaker terugkomt, langer aanhoudt of niet meer weggaat? Dan wil je weten hoe je deze klacht kan laten afnemen of hoe je erger kunt voorkomen.

 

Oefentherapiepraktijk Houding & Bewegen gaat samen met jou na hoe jij jouw dagelijkse activiteiten kunt blijven uitoefenen. Je krijgt meer inzicht in wat je juist wel of niet kunt doen
tijdens het sporten, werken en overige taken. Daarbij dragen gerichte oefeningen bij aan het verbeteren van de conditie omtrent jouw klacht. Op praktische wijze ontstaat er meer grip op je klacht en jouw dagelijkse leven. Je ervaart de comfort in jouw houding en een prettige manier van bewegen.

We begeleiden jong en oud bij klachten aan de spieren en gewrichten, klachten m.b.t. ademhaling, stress en slaap. Tevens begeleiden wij aan huis de ouder wordende mens in het behouden van de mobiliteit en zelfredzaamheid.

 

Oefentherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, tot 18 jaar of bij een chronisch aandoening vanuit de basisverzekering. We zijn aangesloten bij het ParkinsonNet, begeleiden de Parkinsonbeweeggroep en zijn aangesloten bij het Slaapnetwerk. Op onze website vindt u de informatie over op welke wijze wij u kunnen helpen. Ook beantwoorden wij graag telefonisch of per mail uw vragen.

 

Tot ziens,

Claudia & Michelle

Openingstijden

Maandag:

08:00 - 18:30

Dinsdag:

08:00 - 18:30

Woensdag:

08:00 - 18:30

Donderdag:

08:00 - 18:30

Vrijdag:

08:00 - 18:30

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Bozenhoven 95  |  Mijdrecht  |  Nederland
0297 - 769196
info@houdingenbewegen.nl
https://www.houdingenbewegen.nl/?popup=false

Webdesign & development Team Switch