Terug naar Winkels

Koek Juwelier & Goudsmederij

Juwelier, Goudsmid, Juwelenmakelaar, Trouwringen specialist en Diamantair

Midden in het gezellige centrum van Mijdrecht vind je ons pareltje Koek Juwelier. Al ruim 70 jaar een begrip en een bekendheid in ons dorp. Een zeer gespecialiseerde juwelier die expert is op het gebied van restauratie van oude sieraden en het ontwerpen van nieuwe. Ook voor reparaties van alle uw sieraden bent u hier aan het juiste adres. Uw sieraden blijven binnen onze 4 muren dus zijn altijd in vertrouwde handen van onze medewerkers.

U kunt bij Koek Juwelier terecht voor een gratis taxatie en het inleveren van uw oud goud en zilver. Het wordt samen met een specialist bekeken en u krijgt een eerlijke prijs voor u kostbaarheden.

Al meer dan 70 jaar is in de Ronde Venen

TROUWRINGEN VAN KOEK IS EEN BEGRIP IN NEDERLAND

In de jaren ‘90 begon Ed Koek, de huidige eigenaar, met het maken van een eigen merk trouw- en relatieringen. Ringen, rijk gezet met veel briljanten. Dora Trouwringen is een prachtig merk en wordt nog steeds in meer dan 80 juwelierszaken door heel Nederland verkocht. Maar de mooiste collectie en ideeën vindt u natuurlijk bij de man die Dora zelf heeft opgezet.

Als echte trouwringenspecialist hebben wij werkelijk de grootste collectie trouwringen van de Ronde Venen.

Mocht het niet lukken om binnen de openingstijden langs te komen, maak dan een afspraak via 0297-289176.

Bekijk de mooiste trouwringen HIER – 

Vintage juwelen van Koek

In onze winkel vindt u ook een geweldige collectie occasion-, vintage- en antieke sieraden en juwelen. Allen van een prachtige kwaliteit, dit is dan ook een van onze specialismen. Een deel van deze collectie is ook op internet onder de naam – www.juwelenmakelaar.nl – te bewonderen. Op de site kunt u zien wat een veelzijdige en betaalbare winkel Koek Juwelier is. www.juwelenmakelaar.nl – te bewonderen. – Kijk en geniet HIER 

 

Goudsmederij

Koek Juwelier heeft zijn eigen goudsmeden in de winkel. Dit betekent dat we alle reparaties en  restauraties van uw sieraden geheel zelf doen. Ook bent u hier aan het juiste adres voor het laten maken van sieraden van uw eigen ontwerp, of van uw oude sieraden een nieuw pronkjuweel laten maken. Onze goudsmid neemt alle tijd voor u om alle wensen en ideeën te bespreken. U kunt een afspraak maken of gewoon even binnen lopen.

 

Op afspraak meer openingstijden: 0297-289176.

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10:00 - 17:00

Woensdag:

10:00 - 17:00

Donderdag:

10:00 - 17:00

Vrijdag:

10:00 - 17:00

Zaterdag:

10:00 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Dorpsstraat 36  |  3641 EC Mijdrecht
0297 - 289176
https://www.goudsmidvinkeveen.nl/
http://www.trouwringenmijdrecht.nl

Webdesign & development Team Switch