KernGezond word je samen.

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom iemand hulp nodig kan hebben bij het bewegen. De fysiotherapeut kent ze allemaal. Alles bij ons draait om bewegen, want bewegen is leven. Bij KernGezond werken gespecialiseerde therapeuten die met hun kennis en ervaring ook jou kunnen helpen om weer goed te bewegen en in beweging te blijven.

Binnen Mijdrecht Dorp vind je KernGezond aan het Hofland in het Hofland Medisch Centrum en in het Moeder&Kind Centrum. Dat is niet voor niks. Wij vinden samenwerken heel belangrijk. Door met onze Partners dicht bij elkaar te zitten kunnen we makkelijk overleggen en doorverwijzen, zodat we jou de best mogelijke  zorg kunnen bieden die past bij jouw persoonlijke beweegvraag. 

Revalideren na corona of een operatie, herstellen van een blessure,  bewegen tijdens de zwangerschap, werken aan een gezondere leefstijl of lekker kunnen shoppen in Mijdrecht Dorp …. Wat jouw beweegvraag ook is, bij KernGezond kun je direct terecht.

Heb je vragen over bewegen of wil je graag een afspraak maken? Neem contact met ons op! Er is altijd een locatie bij jou in de buurt, want je vindt ons ook in Wilnis, Vinkeveen en bij  SV Argon.

Openingstijden

Maandag:

07:30 - 21:00

Dinsdag:

08:00 - 22:00

Woensdag:

08:00 - 18:00

Donderdag:

08:00 - 21:00

Vrijdag:

07:30 - 18:00

Zaterdag:

08:00 - 12:00

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Hofland 54  |  Mijdrecht  |  Nederland
0297 2555003
mijdrecht@kerngezond.eu
https://www.kerngezond.eu

Webdesign & development Team Switch