Terug naar Winkels

Family Mijdrecht

WELKOM BIJ FAMILY MIJDRECHT

Blijf gezellig eten bij Family Mijdrecht of bestel gemakkelijk Family voor thuis.
Bij Family Mijdrecht, kom je thuis! Hier is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons sfeervolle eethuis of neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten; het kan allemaal.

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu komt om te lunchen, een lekker kopje koffie, een gezellige borrel of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Mijdrecht ben je aan het juiste adres.

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Proef bijvoorbeeld eens één van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of kies juist voor wat extra groenten, ga dan voor onze maaltijdsalades. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten.

Natuurlijk is ook aan de allerkleinste van Mijdrecht gedacht met onze speciale kidsmenu’s is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje. Family Mijdrecht is er tenslotte voor de hele familie.

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?

Openingstijden

Maandag:

10:00 - 21:00

Dinsdag:

10:00 - 21:00

Woensdag:

10:00 - 21:00

Donderdag:

10:00 - 21:00

Vrijdag:

10:00 - 21:00

Zaterdag:

10:00 - 21:00

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Dorpsstraat 17  |  3641 EA Mijdrecht
0297 284964
info@familymijdrecht.nl
http://www.mijdrecht.family.nl

Webdesign & development Team Switch