Terug naar Winkels

Prinselijk Proeven

Wij zijn Jochem en Viviënne Prins, een enthousiast koppel dat al heel lang de liefde van wijn, koffie en thee met elkaar deelt. Sinds 2007 delen we dat ook met de inwoners van de Ronde Venen en omstreken d.m.v. onze sfeervolle en knusse winkel midden in Mijdrecht Dorp!

Wij hopen jou, als liefhebber van het Bourgondische leven, een totaal concept te bieden als het gaat om lekker  eten en drinken, of dat nu zakelijk is of particulier.

Bij ons vind je een fijne betaalbare huiswijn maar ook Champagnes van de mooiste huizen.

Naast onze grote en afwisselende wijncollectie zijn we ook gespecialiseerd in de volgende producten: Vers geroosterde koffiebonen, handgemaakte bonbons, losse thee, theezakjes, olie, azijn, balsamico, geconserveerde delicatessen van de mooiste merken, koffiemachines en de bijhorende onderhoudsmiddelen. We zijn vast wat vergeten, dus kom snel zelf even kijken.

Mooie, lekkere en goed gevulde  cadeaupakketten pakken we graag voor je in met de Prinselijk Proeven twist! Want één ding is zeker, “lekker eten deel je samen”.

Cadeaus die verzonden moeten worden krijgen ook een fraaie verpakking.  Voor de zakelijke markt verzorgen graag relatiegeschenken en cadeaus voor het personeel, we hanteren geen limiet aan aantallen, voor ons is niets te gek!

Ons jonge team met enthousiaste lekkerbekken heet je van harte welkom en helpt je graag!

We zijn 24/7 geopend op www.prinselijkproeven.nl en leveren alles binnen de Ronde Venen kosteloos aan huis zonder minimale bestelwaarde!

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:00 - 18:00

Woensdag:

09:00 - 18:00

Donderdag:

09:00 - 18:00

Vrijdag:

09:00 - 18:00

Zaterdag:

09:00 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Dorpsstraat 44  |  3641 ED Mijdrecht
0297 274750
info@prinselijkproeven.nl
http://www.prinselijkproeven.nl

Webdesign & development Team Switch