Terug naar Winkels

SHOES by Kindermodehuis.nl

Half september 2019 opende wij de deuren van onze kinderschoenenwinkel Shoes by Kindermodehuis. We hebben schoenen van bijvoorbeeld Shoesme, Pinocchio en Naturino, voor de allerkleinste, Giga voor de kids met smalle voetjes, en veel meer super hippe schoenen van bijvoorbeeld HIP, Clic!, Red-Rag, Nikkie, Mim-Pi, Develab, Birkenstock, Desquared en Patrizia Pepe. Voor de sportieve kids hebben we merken zoals Puma, Munich, Fila, Skechers en Ellesse. Voor de regenachtige dagen hebben we Bergstein laarzen in verschillende vrolijke kleuren. Door de jarenlange ervaring van Angelina (vaste medewerkster van onze schoenenwinkel) kan zij klanten goed helpen de perfecte schoentjes te vinden en doet zij dit dan ook met veel plezier. Onze mooie winkel is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en we zijn trots op de gave collectie die we te bieden hebben!

Wanneer je op zoek bent naar baby- of kinderkleding tot en met maat 140, een leuk kraamcadeau of andere baby-benodigdheden verwijzen wij je naar onze winkel SUITE baby & kids in De Lindeboom. Aan de overkant van onze schoenenwinkel vind je onze tienershop SUITE16. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar hippe kleding en de merken van nu voor kids van maat 116 tot en met 176. Ook wordt daar een klein deel jongvolwassenen kleding van NIKKIE PLESSEN verkocht.

Al onze producten zijn ook online te koop op Kindermodehuis.nl.

 

Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

 

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkels, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

 

Hoe werkt het spaarsysteem?

1 punt bij besteding van elke € 25,00
wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 25,00 shoptegoed in één van onze winkels
je kunt maximaal doorsparen tot 40 punten en daarna spaar je gewoon weer opnieuw.
Ook wanneer je daarna online shopt op Kindermodehuis.nl, kun je bij je bestelling aangeven dat je ook deze aankopen graag aan je spaarsaldo wil laten toevoegen!
Ons spaarsysteem alsook onze cadeaubonnen zijn in onze drie winkels te gebruiken en te besteden.

Shoes by Kindermodehuis.nl is elke zondag van de maand OPEN.

 

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:30 - 17:30

Woensdag:

09:30 - 17:30

Donderdag:

09:30 - 17:30

Vrijdag:

09:30 - 17:30

Zaterdag:

09:30 - 17:30

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch