Terug naar Winkels

SLIMNESS Mijdrecht

SLIMNESS maakt haar cliënten bewust van het belang van bewegen en gezond eten.

SLIMNESS geeft inzicht in de kwaliteit van voedsel, zodat niet alleen het streefgewicht bereikt wordt, maar ook behouden blijft. Afvallen zonder dieet is immers de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Dit kan individueel, samen (vriendin, zus, broer, buurvrouw etc..) of in groepsverband.

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken. Het wonderdieet bestaat namelijk niet. Diëten (bijvoorbeeld koolhydraat arm) zijn op lange termijn moeilijk vol te houden. Bijna iedereen stopt na verloop van tijd en zit daarna weer op het oude gewicht, of is zelfs zwaarder dan voorheen. Meer dan vijftig procent van alle Nederlanders heeft overgewicht. Dat varieert natuurlijk van ‘niet meer in je spijkerbroek passen’ tot ernstig overgewicht.

In advertenties wordt vaak gesproken over preparaten die vet oplossen of extra calorieën verbranden. Helaas bestaan er geen preparaten of kuur (zoals bijvoorbeeld Modifast, Cambridge, eiwitshakes of sportvasten) die zulke wonderen verrichten; het is en blijft noodzakelijk dat je jouw eetpatroon voor altijd aanpast en in de gaten houdt. En daar kan SLIMNESS je bij begeleiden. SLIMNESS werkt dus niet met pakjes, zakjes of pillen maar adviseert gewoon gezond eten en eventueel bewegen.

Vergoeding zorgverzekeraar? SLIMNESS is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit houdt in dat de kosten van jouw consult door meerdere zorgverzekeraars vergoed worden, in de aanvullende pakketten.

 

Openingstijden:
Maandag
is de praktijk gesloten wel telefonisch bereikbaar
Dinsdag  08:45 tot 13:00 • 17:00 tot 22:00
Woensdag 08:00 tot 13:00 • 17:00 tot 22:00
Donderdag 08:45 tot 13:00 • 17:00 tot 22:00
Vrijdag is de praktijk gesloten wel telefonisch bereikbaar

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

08:45 - 13:00

Woensdag:

08:00 - 13:00

Donderdag:

08:45 - 13:00

Vrijdag:

Gesloten

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Bozenhoven 19-A  |  3641 AB Mijdrecht  |  Nederland
06-10903050
info@slimness.nl
https://www.slimness.nl

Webdesign & development Team Switch