Terug naar Winkels

SUITE baby & kids

In de Lindeboom (onder de Action) is onze baby- en kinderspeciaalzaak gevestigd. In deze winkel verkopen wij baby- en kinderkleding van maat 44 (prematuur) tot en met maat 140, allerlei benodigdheden voor de verzorging van baby’s maar ook een uitgebreid assortiment aankleding van baby- en kinderkamer. Maar ook zeker voor de leukste kraamcadeau ’s moet je bij ons zijn. Goed betaalbaar, mooie kwaliteit en altijd bijzonder leuk ingepakt. Sinds kort verkopen wij ook wat speelgoed in onze winkel, zoals Lego, Barbie, Vtech en Baby born poppen.

Wij verkopen o.a. de volgende merken; Avent, BIBS, Aiden & Anais, KOEKA, Jollein, a Little Lovely Company, Petit Bateau, Noppies, LeChic, Mayoral, Feetje, Jubel, Sturdy, Z8 en nog heel veel meer. Ons hele assortiment is ook online te koop op Kindermodehuis.nl.

Ook voor kinderschoenen zijn wij de specialist in Mijdrecht Dorp. In de dorpsstraat 62 vind je onze winkel SHOES by Kindermodehuis.nl. Aan de overkant van onze schoenenwinkel vind je onze tienershop SUITE16. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar hippe kleding en de merken van nu voor kids van maat 116 tot en met 176. Ook wordt daar een klein deel jongvolwassenen kleding van NIKKIE PLESSEN verkocht.

Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

 

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkels, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

 

Hoe werkt het spaarsysteem?

1 punt bij besteding van elke € 25,00

wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 25,00 shoptegoed in één van onze winkels

je kunt maximaal doorsparen tot 40 punten en daarna spaar je gewoon weer opnieuw.

Ook wanneer je daarna online shopt op Kindermodehuis.nl, kun je bij je bestelling aangeven dat je ook deze aankopen graag aan je spaarsaldo wil laten toevoegen!

Ons spaarsysteem alsook onze cadeaubonnen zijn in onze drie winkels te gebruiken en te besteden.

 

Elke laatste zondag van de maand is de Suite OPEN

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:30 - 17:30

Woensdag:

09:30 - 17:30

Donderdag:

09:30 - 17:30

Vrijdag:

09:30 - 17:30

Zaterdag:

09:30 - 17:30

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch