In onze tienershop SUITE16 in de Dorpsstraat 71 in Mijdrecht kun je terecht voor super hippe kleding vanaf maat 116 tot en met 176! In deze winkel verkopen wij o.a. de merken Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Black Bananas, Nik & Nik, Lyle & Scott, Scotch and Soda en nog zoveel meer. Ook voor jongens en meiden die iets ouder zijn of een grotere maat hebben dan 176 verkopen wij wat items van NIKKIE en SUSTAIN. Deze merken zijn uiteraard ook heel erg leuk voor jonge dames en heren, omdat wij dit verkopen vanaf maat xs.

Wanneer je op zoek bent naar baby- of kinderkleding tot en met maat 140, een leuk kraamcadeau of andere baby-benodigdheden verwijzen wij je naar onze winkel SUITE baby & kids in De Lindeboom. Ook voor kinderschoenen zijn wij de specialist in Mijdrecht Dorp. In de dorpsstraat 62 vind je onze winkel SHOES by Kindermodehuis.nl.

Al onze producten zijn ook online te koop op Kindermodehuis.nl.

 

Ken je ons spaarkaartsysteem (de SUITE keycard) al?

 

Wanneer je regelmatig shopt in onze stenen winkels, loont het zeker de moeite een spaarkaart te nemen. Vraag aan onze medewerkers om een kaart aan te maken.

 

Hoe werkt het spaarsysteem?

 

1 punt bij besteding van elke € 25,00
wanneer je 10 punten hebt gespaart ontvang je € 25,00 shoptegoed in één van onze winkels
je kunt maximaal doorsparen tot 40 punten en daarna spaar je gewoon weer opnieuw.
Ook wanneer je daarna online shopt op Kindermodehuis.nl, kun je bij je bestelling aangeven dat je ook deze aankopen graag aan je spaarsaldo wil laten toevoegen!
Ons spaarsysteem alsook onze cadeaubonnen zijn in onze drie winkels te gebruiken en te besteden.

Suite 16 is elke laatste zondag van de maand OPEN.

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:30 - 17:00

Woensdag:

09:30 - 17:00

Donderdag:

09:30 - 17:00

Vrijdag:

09:30 - 17:00

Zaterdag:

09:30 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch