Terug naar Winkels

Swaab Juweliers

Het is bijna tijd voor… Moederdag! ✨
Verdient de powervrouw in jouw leven een sieradencheque ter waarde van 100 euro?

👉 Doe dan mee met onze winactie.✨❤

1) Tag in de reacties onder deze foto jouw moeder!
Vertel waarom juist zij, deze bon moet winnen!
Meedoen kan tot 6 mei
2) Like onze pagina
3) Deel deze actie

Op 6 mei kiezen wij één winnaar uit!

#deellikewin #gratis #winactie #moederdag #Swaabjuweliers #Mijdrecht #Juweliermijdrecht #actie #jewelry #watch #sieraden #goud #zilver

Een moderne juwelierszaak waar al sinds 1979 met hart en ziel gewerkt wordt om u als klant het beste te laten beleven op het gebied van sieraden en horloges.

Voor ons is het belangrijk om al onze klanten te verwennen met aandacht en service. Het meedenken met u is voor ons de basis van ons vak. Of het nu een cadeau is voor een speciale gelegenheid of om u zelf te verwennen wij staan voor u klaar.

Bij Swaab juweliers in Mijdrecht vindt u een uitgebreide collectie sieraden en horloges. Klassiek of modern, volgens de laatste trends voor u samengebracht in een unieke en sfeervolle omgeving.

Bekende en trendsettende merken, musthaves en nieuwe ontdekkingen. Wij zijn continu op zoek naar exclusieve en betaalbare collecties. Loop eens binnen om u te laten inspireren en verrassen door het team van Swaab juweliers.

Het atelier:
Uw sieraden en horloges kunt u bij ons vakkundig laten repareren en onderhouden. In ons eigen atelier staan wij voor u klaar om u te adviseren. Kleine reparaties of een batterij wisselen kunnen we vaak meteen voor u in orde maken. Grotere reparaties bespreken we met u en worden dan voor u volgens afspraak gerepareerd.

Ook ontwerpen wij nieuwe sieraden en staan wij open voor uw eigen ideeën om deze te realiseren in een schitterend juweel. Hoe bijzonder is het om bv de sieraden die u gehad heeft bij een speciale gelegenheid of die u heeft geërfd weer een tweede leven te geven.

 

Na het verlies van een dierbare kunnen wij voor u een bijzonder sieraad maken met een vingerafdruk of de as hierin verwerkt.

Wilt u na 18.00 uur onze zaak bezoeken?
Wij houden graag de winkel voor u open.
U kunt ( naast de normale openingstijden) iedere avond bij ons terecht.
Maak wel even een afspraak 0297-283366.

“Een sieraad kopen daar neem je de tijd voor”

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:30 - 17:30

Woensdag:

09:30 - 17:30

Donderdag:

09:30 - 17:30

Vrijdag:

09:30 - 17:30

Zaterdag:

09:30 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch