Terug naar Winkels

Swaab Juweliers

Bij Swaab juweliers in Mijdrecht vindt u een uitgebreide collectie sieraden en horloges. Klassiek of modern, volgens de laatste trends voor u samengebracht in een unieke en sfeervolle omgeving.

Bekende en trendsettende merken, musthaves en nieuwe ontdekkingen. Wij zijn continu op zoek naar exclusieve en betaalbare collecties. Loop eens binnen om u te laten inspireren en verrassen door het team van Swaab juweliers.

Het atelier: Uw sieraden en horloges kunt u bij ons vakkundig laten repareren en onderhouden. In ons eigen atelier staan wij voor u klaar om u te adviseren. Kleine reparaties of een batterij wisselen kunnen we vaak meteen voor u in orde maken. Grotere reparaties bespreken we met u en worden dan voor u volgens afspraak gerepareerd.

Ook ontwerpen wij nieuwe sieraden en staan wij open voor uw eigen ideeën om deze te realiseren in een schitterend juweel. Hoe bijzonder is het om bv de sieraden die u gehad heeft bij een speciale gelegenheid of die u heeft geërfd weer een tweede leven te geven.

Na het verlies van een dierbare kunnen wij voor u een bijzonder sieraad maken met een vingerafdruk of de as hierin verwerkt.

Wilt u na 18.00 uur onze zaak bezoeken? Wij houden graag de winkel voor u open. U kunt ( naast de normale openingstijden) iedere avond bij ons terecht. Maak wel even een afspraak 0297-283366/ 06-83076824

“Een sieraad kopen daar neem je de tijd voor”

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:30 - 17:30

Woensdag:

09:30 - 17:30

Donderdag:

09:30 - 17:30

Vrijdag:

09:30 - 17:30

Zaterdag:

09:30 - 17:00

Zondag:

Gesloten

Webdesign & development Team Switch