Terug naar Winkels

Van der Helm makelaardij

Van der Helm Makelaardij is een gedreven makelaarskantoor gevestigd in Wilnis en werkzaam in de gemeente De Ronde Venen. We zijn een begrip als het gaat om het verkopen van uw woning en het aankopen van uw droomhuis. Met een enthousiast, ervaren en goed opgeleid team gaan we voor kwaliteit. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om uw woning of bedrijfspand onder de aandacht te brengen bij mogelijke gegadigden. Resultaat, ontzorging en persoonlijke aandacht staan voorop in onze werkwijze. Als NVM makelaar hebben wij een organisatie (www.nvm.nl) achter ons die staat voor vakmanschap, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Wij zijn actief in Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen, Baambrugge, Breukelen, De Hoef, Kamerik, Kockengen, Loenen a/d Vecht, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis!

Wilt u eens rustig vrijblijvend van gedachten wisselen over uw woonwensen en onze  begeleiding daarin? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een afspraak is zó gemaakt. Ook KUNT U zo bij ons binnenlopen voor gesprek, we helpen u dan graag verder! Zien we u binnenkort voor gesprek?

 

Openingstijden

Maandag:

09:00 - 17:00

Dinsdag:

09:00 - 17:00

Woensdag:

09:00 - 17:00

Donderdag:

09:00 - 17:00

Vrijdag:

09:00 - 17:00

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

Gesloten

Contactgegevens
Bozenhoven 7  |  3641 AB Mijdrecht
0297-591996
info@vanderhelmmakelaardij.nl
https://www.vanderhelmmakelaardij.nl/

Webdesign & development Team Switch